Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Τετάρτη 08/05/2024

Τρίτη 07/05/2024

Σάββατο 04/05/2024

Παρασκευή 03/05/2024

Πέμπτη 02/05/2024

Τρίτη 30/04/2024

Δευτέρα 29/04/2024

Κυριακή 28/04/2024

Σάββατο 27/04/2024

Παρασκευή 26/04/2024

Πέμπτη 25/04/2024

Τετάρτη 24/04/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μαντινάδα Μητσοτάκη: «Ο Κρητικός το χρέος του θα κάνει και θα κόψει από τον λαϊκισμό ακόμη ένα πλοκάμι»
    «Μη θεωρήσουμε ότι οι ευρωεκλογές δεν έχουν σημασία ή ότι έχουν κριθεί επειδή η ΝΔ πηγαίνει καλά στις δημοσκοπήσεις. Να πάτε να ψηφίσετε είτε πριν είτε μετά την παραλία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας απόψε στα Χανιά. Ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε μια μαντινάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο Κρητικός το χρέος του θα κάνει και θα κόψει από […] Το άρθρο Μαντινάδα Μητσοτάκη: «Ο Κρητικός το χρέος του θα κάνει και θα κόψει από τον λαϊκισμό ακόμη ένα πλοκάμι» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Γιατί τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος τραβούν την… ανηφόρα – Αυξήσεις έως 65% τον Ιούνιο
    Τελείωσε το διάλειμμα των μειώσεων στα τιμολόγια ρεύματος. Ο Ιούνιος μπήκε, και οι λογαριασμοί στα νοικοκυριά παίρνουν φωτιά καθώς οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας πέρασαν τις αυξήσεις του Μαίου που σημειώθηκαν στο Χρηματιστήριο Ενέργειας (χονδρεμπορική αγορά) στην κατανάλωση. Αυξήσεις από 11% έως 65% Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων […] Το άρθρο Γιατί τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος τραβούν την… ανηφόρα – Αυξήσεις έως 65% τον Ιούνιο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Παλαίμαχοι Πάτρας: Νικηφόρο πέρασμα από το Κιάτο 3-0 τον Πέλοπα
    Νικηφόρο φιλικό πέρασμα έκαναν την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 οι Παλαίμαχοι της Πάτρας μέσα στην Κόρινθο, καθώς κέρδισαν 3-0 την αντίστοιχη ομάδα των Βετεράνων του Πέλοπα Κιάτου. Τα γκολ πέτυχαν οι Σακελλαρόπουλος, Μπελεβώνης, Χαρίτος. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Πάτρας Τάκης Λαμπρόπουλος, τίμησε για την προσφορά του στον χώρο της […] Το άρθρο Παλαίμαχοι Πάτρας: Νικηφόρο πέρασμα από το Κιάτο 3-0 τον Πέλοπα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Mare Terra»-Με… γαλλική υπογραφή η επένδυση στο Λαμπίρι!
    Με Προεδρικό Διάταγμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου το οποίο πρόκειται να υπογραφεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει τελικά ο καθορισμός των όρων δόμησης για τη μεγάλη τουριστική επένδυση κατασκευής του τουριστικού συγκροτήματος «Mare Terra» στις εγκαταστάσεις του πρώην ‘CLUB MED’ στο Λαμπίρι. Το Σχέδιο ΠΔ είναι ήδη σε επεξεργασία με τον επενδυτή πάντως να […] Το άρθρο «Mare Terra»-Με… γαλλική υπογραφή η επένδυση στο Λαμπίρι! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ηλεία: Σκοτώθηκε δικυκλιστής μετά από πρόσκρουση σε κολώνα
    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στα Σαβάλια το μεσημέρι της Κυριακής (2/6) με τον οδηγό του δικύκλου να πέφτει χάνει τη ζωή του. Χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες, η αρχική ενημέρωση του patrisnews.com, αναφέρει πως ο συνταξιούχος αεροπορίας οδηγός βρισκόταν με το μηχανάκι του κοντά στην παραλία των Σαβαλίων και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες […] Το άρθρο Ηλεία: Σκοτώθηκε δικυκλιστής μετά από πρόσκρουση σε κολώνα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.