Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

04.05.2024
Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 23ος

Η «Γ»
σας εύχεται
ΚΑΛΗ
ANAΣΤΑΣΗ!

Μαζί σας πάλι την
Τρίτη 7 Μαΐου 2024

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Α.Φ. 6610 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

«Ανάστασιν
Χριστού
θεασάµενοι»
Σήµερα στις 9 το βράδυ η άφιξη του Αγίου
Φωτός στην αχαϊκή πρωτεύουσα

Κοσµοπληµµύρα
στις εκκλησίες
της Πάτρας

-ΣΕΛ. 12

Το «κύµα» των εκδροµέων από τη µία και η ακρίβεια από την άλλη πλευρά

Το Πάσχα

Σε κλίµα κατάνυξης
η Αποκαθήλωση και η περιφορά
των Επιταφίων
-ΣΕΛ. 6

των αντιθέσεων

«Θα δώσω µάχη
µε τις ανισότητες»
Η υποψήφια ευρωβουλευτής του
ΣΥΡΙΖΑ, ∆ώρα Αυγέρη, µιλάει στη «Γ»
-ΣΕΛ. 9

ες
Πληρότητυν το
ο
που αγγίζταφορικά
ε
µ
ε
σ
%
0
0
ατα
1
µ
ύ
λ
α
τ
α
κ
µέσα και α δείχνουν
ενώ όλ ωση των
συρρίκν ν στην
πωλήσεω ά
αγορ

«Οδηγούµε τη ζωή
σε εξαφάνιση»
Κλιµατική κρίση και υγεία: Εξηγεί
η καθηγήτρια, Πολυξένη
Νικολοπούλου-Σταµάτη
-ΣΕΛ. 8
- ΣΕΛ. 5

ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
17χρονος έκρυψε...
218 κροτίδες!
Από τις 9 π.µ. έως τις 3 µ.µ. ανοικτά σήµερα τα καταστήµατα

-ΣΕΛ. 2

Τις είχε τοποθετήσει σε κάδο
απορριµµάτων στην Εγλυκάδα
-ΣΕΛ. 3



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μητσοτάκης από ΚΑΤ: Βήμα – βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται
    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου την Κλινική Χεριού – Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου, του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ, που ανακαινίστηκε πρόσφατα, και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, στο οποίο οι εργασίες ανακαίνισης είναι σε εξέλιξη. Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, ξεναγήθηκε από τον Διοικητή […] Το άρθρο Μητσοτάκης από ΚΑΤ: Βήμα – βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται
  • Σλοβακία: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο
    Σλοβακικό δικαστήριο αποφάσισε το Σάββατο (18/5) ότι ο άνδρας που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο θα τεθεί υπό κράτηση, δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου. Ο ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του Ρόμπερτ Φίτσο έφτασε σήμερα στο ποινικό δικαστήριο του Πέζινοκ, βορειοανατολικά της Μπρατισλάβα. Ο άνδρας, ο οποίος κατονομάστηκε από τα σλοβακικά μέσα […] Το άρθρο Σλοβακία: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • 9 στους 10 Έλληνες κρίνουν θετικά το gov.gr: Τι λένε για την πλατφόρμα
    Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα ποσοστά αποδοχής του Gov.gr, που θεωρείται από τους πολίτες ότι αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός των 50 χρόνων από τη Μεταπολίτευση. Το 89,5% των πολιτών κρίνουν θετικά και μάλλον θετικά την πλατφόρμα, όπως έδειξε και έρευνα του ETERON, που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο. Αντίθετα, μόλις το 4,8% την κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά. Εξίσου εντυπωσιακά […] Το άρθρο 9 στους 10 Έλληνες κρίνουν θετικά το gov.gr: Τι λένε για την πλατφόρμα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Προχωρά ο δρόμος που φέρνει πιο κοντά τη Λευκάδα -Πότε θα ολοκληρωθεί
    Πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του βρίσκεται το μεγάλο έργο της διπλής σύνδεσης της Λευκάδας με τον καινούργιο άξονα Άκτιο-Αμβρακία, που καθιστά σημαντικά ευκολότερες τις μετακινήσεις στο νησί του Ιονίου. Το έργο αφορά στη σύνδεση της Λευκάδας μέσω δύο νέων οδικών τμημάτων και συγκεκριμένα το τμήμα «Βόνιτσα-Λευκάδα», μήκους περί τα 16 χλμ. και το τμήμα «Άκτιο-Άγιος Νικόλαος» με 5 χλμ. το τελευταίο τμήμα ολοκληρώθηκε στα μέσα Απριλίου 2023, ενώ […] Το άρθρο Προχωρά ο δρόμος που φέρνει πιο κοντά τη Λευκάδα -Πότε θα ολοκληρωθεί εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γ
  • Ο Χάρης Συμεωνίδης παρουσιάζει το άλμπουμ «Κύκλος»
    Το άλμπουμ του Χάρη Συμεωνίδη «Κύκλος» (μουσική Μανώλης Καρπάθιος, στίχοι Κώστας Μπαλαχούτης) παρουσιάζεται την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 20:30, στη Σφίγγα. Για το άλμπουμ θα μιλήσει ο στιχουργός, Κώστας Μπαλαχούτης. Ο Χάρης Συμεωνίδης είναι ο παλαιός και νέος ταυτόχρονα καλλιτέχνης της ανατολικής μουσικής, που έρχεται να μοιραστεί μαζί σας, τη βαθιά συναισθηματική φόρτιση που του […] Το άρθρο Ο Χάρης Συμεωνίδης παρουσιάζει το άλμπουμ «Κύκλος» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.