Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Πέμπτη 23/11/2017

Τετάρτη 22/11/2017

Τρίτη 21/11/2017

Δευτέρα 20/11/2017

Κυριακή 19/11/2017

Σάββατο 18/11/2017

Παρασκευή 17/11/2017

Πέμπτη 16/11/2017

Τετάρτη 15/11/2017

Τρίτη 14/11/2017

Δευτέρα 13/11/2017

Κυριακή 12/11/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΔΕΠΥ: Αυξημένος κατά 45% ο κίνδυνος για αυτά τα παιδιά
    Τα χαμηλά επίπεδα της ορμόνης του θυρεοειδούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να οδηγήσουν εν μέρει στην ανάπτυξη Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής/Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) στα παιδιά, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Perinatology.   Η μελέτη βρήκε ότι τα παιδιά γυναικών με χαμηλά επίπεδα της ορμόνης του θυρεοειδούς κατά τη διάρκεια του […] Το άρθρο ΔΕΠΥ: Αυξημένος κατά 45% ο κίνδυνος για αυτά τα παιδιά εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ακινησία αυτοκινήτων: Νέα δεδομένα για τους παραβάτες
    Tα αυτοκίνητα που έχουν τεθεί σε καθεστώς ακινησίας και κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους  θα εντοπίζονται με σαρωτές πινακίδων στα διόδια ή σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου με χρήση κινητών συσκευών σάρωσης. Μάλιστα αρμόδια για τον έλεγχο αυτόν ορίζονται τα  όργανα, οι φορολογικές και  οι τελωνειακές Υπηρεσίες της  ΑΑΔΕ, όπως επισημαίνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας […] Το άρθρο Ακινησία αυτοκινήτων: Νέα δεδομένα για τους παραβάτες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  •    Φρικασέ με θαλασσινά      
      Υλικά (για 4 άτομα): 500 γρ. ανάμεικτα θαλασσινά (σουπιές, καλαμάρι, μύδια και γαρίδες) 500 γρ. σέσκουλα, ψιλοκομμένα 1 πράσο, ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 4 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο 4 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο 50 ml ε.π. ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας αλεύρι χυμό από 2 λεμόνια αλάτι, μαύρο πιπέρι Εκτέλεση: Σε […] Το άρθρο    Φρικασέ με θαλασσινά       εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αναγκαίο ένα συνολικό σχέδιο για το μέλλον
    Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες αντικατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής του προαστιακού στο σημείο που είχε εκτροχιαστεί συρμός τον περασμένο Νοέμβριο, δηλαδή στο ύψος της οδού Γούναρη. Και όπως έχει γίνει γνωστό, θα αλλάξει όλη η γραμμή στο κεντρικό «μέτωπο» της Πάτρας, δηλαδή από τον Άγιο Ανδρέα μέχρι και τους παλιούς μύλους Αγ. Γεωργίου. Ωστόσο, δεν αλλάζουμε […] Το άρθρο Αναγκαίο ένα συνολικό σχέδιο για το μέλλον εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η EBU απαγόρευσε και… τη σημαία της Ε.Ε.!
    Ότι η EBU έχασε φέτος τα αυγά και τα πασχάλια στον διαγωνισμό της Eurovision, το κατάλαβαν όλοι. Έτσι, μέσα στη γενικότερη… σύγχυση, μεταξύ άλλων απαγορεύτηκε και η… σημαία της Ε.Ε.! Το ανέδειξε ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, που το βράδυ του τελικού ανήρτησε το εξής κείμενο: «Η Eurovision είναι πρώτα απ’ όλα μια […] Το άρθρο Η EBU απαγόρευσε και… τη σημαία της Ε.Ε.! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.