Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
6 Απριλίου 2019 I karfitsa.gr l paraskhnio gr l toxrima gr backstage24.gr l ippodromia gr l policepressgr
FREE PRESS
BIBNO
Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
54-55
CITY LIGHTS
On ουμβαίνει
στην Πόλη
Σελ.51-61
Ο Κων. Zéplas
ounv &Karditsa»
ΣΙΘΩΝΙΑ
Κατηγορείται
ο δήμαρχ0S
για τα υδρόμετρα
σε βαθμό
κακουργηματ0s
Οι άλλοι λογοδοτούν στα κόμματα.
Ενώ λογοδοτώ στουs nonrces.
Η δημιουργία ενός σύγκρονου
νηπέδου του ΠΑΟΚ θα αναβαθμίσει
όλητην περιοχή και θα τns δώσει
Προστιθέμενη αξία.
Σελ.42
Eve. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
δήμ0s Δέλτα
δεν είναι Πια
Σελ.38-39
DEBATE
! Προτείνουν
οι υποψήφιοι δήμαρχοι
ιο,σκηνοθετημενο,οιου
ΤαχιάουΕΝοτοΠΟυλου είναι
cias- Χορτιάτη
βουνού και Θαλασ00s
Οι υΠΟΨηφ οι δημαρχοι
Ωραιοκάστρου μ λούν
για την ανακύκλωση
των επόμενον ετών
z 32-33
Σελ.34-37

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Γιάννη Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη και το μεγάλο χαμόγελο του πιτσιρικά (Video)
    Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης πανηγύρισε με τη… ψυχή του την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και πήρε μια μεγάλη αγκαλιά από τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης βρέθηκε στη φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, για την επιτυχία της […] Το άρθρο ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Γιάννη Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη και το μεγάλο χαμόγελο του πιτσιρικά (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Αυτός ο Έλληνας star θα τραγουδίσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη (Video)
    Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπέθ στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν από μερικά βράδια έβγαλε και… λαβράκι. Την αποκάλυψη έκανε, το πρωί της Δευτέρας (20.05.2024), η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Happy Day. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση να τραγουδήσει στο γάμο που Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπέθ που θα γίνει […] Το άρθρο Αυτός ο Έλληνας star θα τραγουδίσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Απείλησαν ιδιοκτήτη καφέ και συνελήφθησαν
    Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 50 και 46 ετών για εκβίαση, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα, οι δύο άντρες, βραδινές ώρες χθες (19-05-2024), μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Συκεών, όπου δημιούργησαν επεισόδιο εξυβρίζοντας και απειλώντας τους ιδιοκτήτες και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Απείλησαν ιδιοκτήτη καφέ και συνελήφθησαν εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Σ. Κασσελάκης: Περιοδεία σε Βέροια και Περαία Θεσσαλονίκης
    Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου. Ειδικότερα, θα επισκεφθεί διαδοχικά την Περαία Θεσσαλονίκης στις 10 το πρωί όπου θα επισκεφθεί την Λαϊκή αγορά και στη Βέροια στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την κεντρική αγορά της πόλης. Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ Το άρθρο Σ. Κασσελάκης: Περιοδεία σε Βέροια και Περαία Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» για παραβατικότητα ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο – Έλεγχοι σε 95 άτομα
    Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων, η οποία υλοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (19-05-2024), σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» για παραβατικότητα ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο – Έλεγχοι σε 95 άτομα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.