Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική :
Κυκλαδική, ετών 18! Λαμπρά
οικουμενικά και ελπιδοφόρα
γενέθλια στη νέα εποχή!
ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2018 | ΕΤΟΣ 180 1 ΦΥΛΛΟ 4217 | 1,00€ | ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
H «ΚΥΚΛΑΔΙΚ », η ημερησια εφημεριδα Των Κυκλάδων
ενηλικιώθηκε φέτος Την άνοιξη μηνα Μάιο Γι αυτό και
γιόρτασε «Τα δεκαοκτώ Της», με μια απέρπη όσο και
συγκινηΤΙκη εκδήλίση στην ιστορικη παραλία λουομένων
του νησιού της Νάξου, στ αυτήν του Αγιου Γεωργιου με
εκλεκτούς καλεσμένους από όλο το φάσμα της πολιτικής
και κοινωνικης ζωης Των νησιών . Μάλιστα έγιναν
ανακοινώσεις για τα επόμενα βηματα Της εφημερίδας τα
οποία δημιούργησαν αίσθηση
ΚΟΥΤΕΛΙ ΕΡΗΣ
marketsn
ΕΚΠΤΩΣΗΣ
Ισχύει από 28/5/2018
1 έως 1/6/2018
Με αγορές άνω των 50€

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Η Πάρος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη βρετανική αγορά
    Η Πάρος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη βρετανική αγορά Στην Πάρο βρίσκεται από εχτές συνεργείο από το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι ITV και την δημοφιλή πρωινή εκπομπή This Morning. Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική δράση προβολής στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου που μαζί με την τηλεοπτική σειρά “Malice” τα γυρίσματα της οποίας άρχισαν ήδη από τις […] The post Η Πάρος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη βρετανική αγορά appeared first on Κυκλαδική.
  • Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Ενημέρωση για τη νέα Πυροσβεστική Διάταξη
    Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Ενημέρωση για τη νέα Πυροσβεστική Διάταξη α) Η υπ’ αριθ. 20/9.5.2024 πυροσβεστική διάταξη, ΦΕΚ 2695/09-05-2024, τεύχος Β, με θέμα: Έγκριση της υπ’ αρ. 20/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης «Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται σε περιοχές εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων, εντός ορίων οικισμών χωρίς εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, […] The post Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Ενημέρωση για τη νέα Πυροσβεστική Διάταξη appeared first on Κυκλαδική.
  • Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: «Πέρασε» παρά τις αντιδράσεις η αύξηση των Δημοτικών Τελών
    Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: «Πέρασε» παρά τις αντιδράσεις η αύξηση των Δημοτικών Τελών Σχεδόν 5 ώρες διήρκησε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η αύξηση των Δημοτικών Τελών που επρόκειτο να συζητηθεί, με την παρουσία μάλιστα πολλών προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων της Νάξου, προκάλεσε αντιδράσεις, […] The post Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: «Πέρασε» παρά τις αντιδράσεις η αύξηση των Δημοτικών Τελών appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Κλείσιμο τμήματος παραλιακής οδού – Η ανακοίνωση του Λιμενικού
    Νάξος: Κλείσιμο τμήματος παραλιακής οδού – Η ανακοίνωση του Λιμενικού Λόγω υλοποίησης έργων αποκατάστασης ζημιών κρηπιδώματος έναντι Μυρτιδιώτισσας λιμένα Νάξου και για την προστασία των χρηστών της παραλιακής οδού από επικείμενο κίνδυνο ατυχήματος, σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της παραλιακής οδού έμπροσθεν του σημείου που εκτελούνται τα […] The post Νάξος: Κλείσιμο τμήματος παραλιακής οδού – Η ανακοίνωση του Λιμενικού appeared first on Κυκλαδική.
  • Τόνια Παντελαίου: Η υπερδόμηση στην Πάρο
    Τόνια Παντελαίου: Η υπερδόμηση στην Πάρο Η Δρ. Τόνια Παντελαίου, εκπαιδευτικός, οικονομολόγος, μέλος του Κινήματος Πολιτών της Πάρου και γ.γ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάρου «Αρχίλοχος» μιλά στην εκπομπή «Αποχρώσεις» του ραδιοφωνικού σταθμού Μεσόγειος Fm 105,4 και στον δημοσιογράφο Λάμπρο Δεμερτζή για τη δυσανάλογη με την κλίμακα και το ύφος του νησιού δόμηση, τα υπόσκαφα που […] The post Τόνια Παντελαίου: Η υπερδόμηση στην Πάρο appeared first on Κυκλαδική.