Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΕΚ∆ΟΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Χρόνος 16ος / Αριθµ. φύλλου 4642/ ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ / [email protected]

ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣH ΣΕ ΑΡΛΑ, ΣΑΝΤΟΜΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ KAI ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ

Καµένη γη
στη ∆υτική Αχαΐα
ΣΕΛ. 4,32

Στις φλόγες
σπίτια, αγροτικές
καλλιέργειες και
κτηνοτροφικές
εγκαταστάσεις
C M
Y K

Εγκατέλειψαν
τα χωριά
ολόκληρες
οικογένειες µε
µικρά παιδιά

Ολονύχτιες
µάχες της Π.Υ. σε
πολλά µέτωπα,
βεβαιότητα για
εµπρησµούς

∆έηση από τον
Μητροπολίτη
κ. Χρυσόστοµο
που βρίσκεται
στα Ιεροσόλυµα

Στο «πόδι»
η Περιφέρεια
και ο ∆ήµος
∆υτικής
Αχαΐας



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μητσοτάκης από ΚΑΤ: Βήμα – βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται
    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου την Κλινική Χεριού – Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου, του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ, που ανακαινίστηκε πρόσφατα, και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, στο οποίο οι εργασίες ανακαίνισης είναι σε εξέλιξη. Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, ξεναγήθηκε από τον Διοικητή […] Το άρθρο Μητσοτάκης από ΚΑΤ: Βήμα – βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται
  • Σλοβακία: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο
    Σλοβακικό δικαστήριο αποφάσισε το Σάββατο (18/5) ότι ο άνδρας που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο θα τεθεί υπό κράτηση, δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου. Ο ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του Ρόμπερτ Φίτσο έφτασε σήμερα στο ποινικό δικαστήριο του Πέζινοκ, βορειοανατολικά της Μπρατισλάβα. Ο άνδρας, ο οποίος κατονομάστηκε από τα σλοβακικά μέσα […] Το άρθρο Σλοβακία: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • 9 στους 10 Έλληνες κρίνουν θετικά το gov.gr: Τι λένε για την πλατφόρμα
    Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα ποσοστά αποδοχής του Gov.gr, που θεωρείται από τους πολίτες ότι αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός των 50 χρόνων από τη Μεταπολίτευση. Το 89,5% των πολιτών κρίνουν θετικά και μάλλον θετικά την πλατφόρμα, όπως έδειξε και έρευνα του ETERON, που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο. Αντίθετα, μόλις το 4,8% την κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά. Εξίσου εντυπωσιακά […] Το άρθρο 9 στους 10 Έλληνες κρίνουν θετικά το gov.gr: Τι λένε για την πλατφόρμα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Προχωρά ο δρόμος που φέρνει πιο κοντά τη Λευκάδα -Πότε θα ολοκληρωθεί
    Πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του βρίσκεται το μεγάλο έργο της διπλής σύνδεσης της Λευκάδας με τον καινούργιο άξονα Άκτιο-Αμβρακία, που καθιστά σημαντικά ευκολότερες τις μετακινήσεις στο νησί του Ιονίου. Το έργο αφορά στη σύνδεση της Λευκάδας μέσω δύο νέων οδικών τμημάτων και συγκεκριμένα το τμήμα «Βόνιτσα-Λευκάδα», μήκους περί τα 16 χλμ. και το τμήμα «Άκτιο-Άγιος Νικόλαος» με 5 χλμ. το τελευταίο τμήμα ολοκληρώθηκε στα μέσα Απριλίου 2023, ενώ […] Το άρθρο Προχωρά ο δρόμος που φέρνει πιο κοντά τη Λευκάδα -Πότε θα ολοκληρωθεί εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γ
  • Ο Χάρης Συμεωνίδης παρουσιάζει το άλμπουμ «Κύκλος»
    Το άλμπουμ του Χάρη Συμεωνίδη «Κύκλος» (μουσική Μανώλης Καρπάθιος, στίχοι Κώστας Μπαλαχούτης) παρουσιάζεται την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 20:30, στη Σφίγγα. Για το άλμπουμ θα μιλήσει ο στιχουργός, Κώστας Μπαλαχούτης. Ο Χάρης Συμεωνίδης είναι ο παλαιός και νέος ταυτόχρονα καλλιτέχνης της ανατολικής μουσικής, που έρχεται να μοιραστεί μαζί σας, τη βαθιά συναισθηματική φόρτιση που του […] Το άρθρο Ο Χάρης Συμεωνίδης παρουσιάζει το άλμπουμ «Κύκλος» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.