Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
Karfitsa
araskhnogr.toxrima.gr.backstage24.gr
karfitsa.gr
ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Μn γυρίσετε εσείς
του Στράτου Σμόπουλου
την πλάτη στην Αμφίπολη»
Μπορούμε να
μειώσουμε
την ανεργία
Ο «χρυσός» της Χαλκιδικής
«καλλιεργείται και
ανθεί»
στη Β. Ελλάδα
ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
«Ούτε... λακούβες
μπορούμε να κλείσουμε!
ΤΙ αποκαλύπτουν στην karfitsa ουτοδιοικητικοί τns Πέλλαs, τns ΗμαBas και του ΚΙλκis
&tTAMATHL ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ
Η karfitsa κυκλοφορεί σε όλουs
Το μεγάλο λάθος δεν διonpάξομεi
το «Οι αποφάσεις για
τους νομούς της κ. Μακεδονίας
τη Θεσσαλονίκη
Το ΠΑΣΟΚ στη δεύτεpntim ous εκλογές...»
Η εφημερίδα που διαβάζεται
λαμβάνονται
από 100.000 αναγνώστες
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΟΙΤΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ.
στην... Αθήνα

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Απόστολος Λύτρας: Ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του – Απαγορεύεται να την πλησιάζει
    Ελεύθερος μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της σύζυγου του αφέθηκε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες στον Απόστολο Λύτρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. Το άρθρο Απόστολος Λύτρας: Ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του – Απαγορεύεται να την πλησιάζει εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κοτόπουλο με σαλμονέλα (ΦΩΤΟ)
    Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2024, προέβη σε δειγματοληψία νωπού παρασκευάσματος από κρέας πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο, με την εμπορική ονομασία “ΜΠΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΝΩΠΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΑ” με αριθμό Lot 240618.12318 και ημερομηνία λήξης 18/06/2024, το οποίο παράγεται […] Το άρθρο Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κοτόπουλο με σαλμονέλα (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής στο Σύνταγμα – Δεν διαβίβασε πάνω από 21.000 αποδείξεις
    Ταμειακές μηχανές που είχαν σταματήσει τη διασύνδεση τους με την ΑΑΔΕ για σχεδόν ένα εξάμηνο εντόπισαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε κατάστημα πώλησης ρούχων γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα. Οι ελεγκτές επισκέφθηκαν το κατάστημα με βάση τα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους […] Το άρθρο ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής στο Σύνταγμα – Δεν διαβίβασε πάνω από 21.000 αποδείξεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Η σοκαριστική ανακοίνωση του Γιώργου Μαζωνάκη για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του Βάσω
    Δεν φαίνεται να έχει τέλος η διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της Βάσως Μαζωνάκη, αφού όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, έστειλε εξώδικο στην ίδια του την εταιρεία για οικονομικούς λόγους. «Κόντρα» για περιουσιακούς και οικονομικούς λόγους έχουν τα δύο αδέρφια, των οποίων οι σχέσεις είναι εξαιρετικά τεταμένες τον τελευταίο καιρό. Ο Γιώργος Μαζωνάκης κινήθηκε νομικά κατά της αδελφής […] Το άρθρο Η σοκαριστική ανακοίνωση του Γιώργου Μαζωνάκη για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του Βάσω εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Μακάρι να είναι υποψήφιος ο Χάρης Δούκας
    Νέα πυρά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Όπως είπε το 2021 στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές είχε υποστηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά σήμερα όπως τονίζει πιστεύει «ότι δεν είναι η επιλογή που θα μας πάει μπροστά και θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία». Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τοποθετήθηκε […] Το άρθρο Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Μακάρι να είναι υποψήφιος ο Χάρης Δούκας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.