Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μεγάλη Δευτέρα Εσπέρας (Όρθρος Μεγάλης Τρίτης): Μεγάλη Τρίτη και η παραβολή των Δέκα Παρθένων
    Μεγάλη Δευτέρα Εσπέρας (Όρθρος Μεγάλης Τρίτης): Μεγάλη Τρίτη και η παραβολή των Δέκα Παρθένων Κατά την Μεγάλη Τρίτη (Μεγάλη Δευτέρα Εσπέρας) επιτελούμε ανάμνηση της περί των δέκα παρθένων γνωστής παραβολής του Κυρίου. Η Εκκλησία μας καλεί να είμαστε έτοιμοι για να υποδεχθούμε, κρατούντες τις λαμπάδες των αρετών μας, τον ουράνιον Νυμφίο, τον Κύριον Ιησού, ο […] The post Μεγάλη Δευτέρα Εσπέρας (Όρθρος Μεγάλης Τρίτης): Μεγάλη Τρίτη και η παραβολή των Δέκα Παρθένων appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 30 Απριλίου
    Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 30 Απριλίου Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός αύριο Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 8 μποφόρ σύμφωνα με την ΕΜΥ. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ στα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο και το νότιο τμήμα των νησιών του […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 30 Απριλίου appeared first on Κυκλαδική.
  • Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις σπίλων και ενημέρωση στους κατοίκους των Μικρών Κυκλάδων
    Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις σπίλων και ενημέρωση στους κατοίκους των Μικρών Κυκλάδων Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ θα πραγματοποιήσει Ενημερωτική Ομιλία για τον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος καθώς και Δερματολογικές Εξετάσεις Σπίλων στους κατοίκους των Δημοτικών Κοινοτήτων Δονούσας, Κουφονησίων και Σχοινούσας. Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες και […] The post Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις σπίλων και ενημέρωση στους κατοίκους των Μικρών Κυκλάδων appeared first on Κυκλαδική.
  • Στη Βουλή μέσω του Φίλιππου Φόρτωμα το στεγαστικό πρόβλημα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου
    Στη Βουλή μέσω του Φίλιππου Φόρτωμα το στεγαστικό πρόβλημα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, κ. Νίκη Κεραμέως και Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη. Ο βουλευτής, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ζήτησε από τους αρμόδιους Υπουργούς να του παρέχουν ενημέρωση σχετικά […] The post Στη Βουλή μέσω του Φίλιππου Φόρτωμα το στεγαστικό πρόβλημα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου appeared first on Κυκλαδική.
  • Η επιτροπή Αθλητισμού στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
    Η επιτροπή Αθλητισμού στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Στη συγκρότηση της επιτροπής Αθλητισμού, προχώρησε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Πρόεδρος είναι ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πολυκρέτης. Δείτε αναλυτικά από ποιους απαρτίζεται: 1. Πολυκρέτης Νικόλαος (πρόεδρος) 2. Βάβουλας Τάσος 3. Γιαννάκης Γεώργιος 4. Χαμηλοθώρης Μιχαήλ 5. Μαϊτός Νικόλαος 6. Κατσάνης Νικόλαος 7. Ωνάσογλου Γεώργιος […] The post Η επιτροπή Αθλητισμού στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων appeared first on Κυκλαδική.