Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΕΚ∆ΟΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 14ος / Αριθµ. φύλλου 4070/ ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ / [email protected]

ΕΝΩ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ Ν.∆.

u ΠΛΗΡΗΣ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΗΣ «Π.Γ.» ΑΠΟ ΤΙΣ
24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μεϊµαράκης:
Πάντα ήµουν
παρών

l ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ∆ΗΣ
l ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΝ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
/ ΣΕΛ. 4

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ DELIVERY ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑ∆ΩΝ

Συσσίτια
κατ’ οίκον

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ

Άνισος αγώνας
µε τον χρόνο

3 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ∆ΙΚΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΛΑΥΚΙΕΣ
/ ΣΕΛ. 5

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕ∆ΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

/ ΣΕΛ. 2

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.

ΤΟΝΙΣΕ Ο Π. ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ

Προειδοποίηση
Νικολόπουλου
/ ΣΕΛ. 4

Αναγκαία η παράταση
του ΕΣΠΑ

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ
ΤΟΥ ΦΩΤΗ Κ. ΑΝ∆ΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

/ ΣΕΛ. 7

ΣΠΟΡ

Οι εθελοντές Σαµαρείτες του ΕΕΣ Πάτρας µε το πτυχίο στο χέρι µαζί µε το Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστοµο, τον πρόεδρο του ΕΕΣ
Αντώνη Αυγερινό, την πρόεδρο του ΕΕΣ Πάτρας Μόνικα Σολωµού και τα τοπικά στελέχη: Έλλη ∆ηµοπούλου, Βασίλη Χαντζόπουλο και
Ανδριάνα Φιλοπούλου

Στο «τάγµα» της προσφοράς
/ ΣΕΛ. 6

C M
Y K

Παναχαϊκή:
Πήρε τελικά
πιστοποιητικό
/ ΣΕΛ. 25-32

Στο σκοτάδι τα
αίτια της τραγωδίας
/ ΣΕΛ. 35



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πανσέληνος Μαΐου: Τι είναι το Φεγγάρι των Λουλουδιών που θα απολαύσουμε στον νυχτερινό ουρανό
    Η πανσέληνος του Μαΐου, γνωστή και ως το «Φεγγάρι των Λουλουδιών», θα φωτίσει τον ουρανό την Πέμπτη (23/05) προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους λάτρεις της αστρονομίας. Η πανσέληνος θα είναι ορατή και την Τετάρτη (22/05), ενώ την Παρασκευή θα φαίνεται μεγαλύτερη και θα έχει μια πιο βαθιά απόχρωση. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Live Science, κατά […] Το άρθρο Πανσέληνος Μαΐου: Τι είναι το Φεγγάρι των Λουλουδιών που θα απολαύσουμε στον νυχτερινό ουρανό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Θάνος Λέκκας: Γέμισα κοριούς γιατί έπαιρνα τάβλες κρεβατιών από τα σκουπίδια
    Ο Θάνος Λέκκας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του, στη συνήθεια που είχε να συλλέγει διάφορα αντικείμενα στο σπίτι του, μεταξύ άλλων και από τα σκουπίδια. Ο ηθοποιός περιέγραψε και τις επιπτώσεις που είχε μερικές φορές, το να μαζεύει πράγματα από τα σκουπίδια, όπως το ότι είχε γεμίσει κοριούς. «Ήταν τραγικό. Έπαιρνα τάβλες κρεβατιών από τα σκουπίδια, τις […] Το άρθρο Θάνος Λέκκας: Γέμισα κοριούς γιατί έπαιρνα τάβλες κρεβατιών από τα σκουπίδια εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ηλίας Κασιδιάρης: Ομόφωνα αθώος για υποθέσεις ρητορικής μίσους και διάδοση fake news
    Ο Ηλίας Κασιδιάρης, με απόφαση δικαστηρίου και με σύμφωνη Εισαγγελική πρόταση, κρίθηκε σήμερα –από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας– ομόφωνα αθώος για τα αδικήματα της δημόσιας υποκίνησης σε πράξεις βίας και ρητορικής μίσους και τη διάδοση ψευδών ειδήσεων. Το κατηγορητήριο αφορούσε ομιλίες του το 2021, και ειδικότερα τις φράσεις «συντριβή του πολιτικού κατεστημένου» και το «Η […] Το άρθρο Ηλίας Κασιδιάρης: Ομόφωνα αθώος για υποθέσεις ρητορικής μίσους και διάδοση fake news εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τρία προγράμματα ακόμα και για δωρεάν διακοπές, κουπόνι έως και 400 ευρώ
    Τρία ανοιχτά προγράμματα διακοπών είναι ανοιχτά ή πρόκειται να ανοίξουν το επόμενο διάστημα, δίνοντας την δυνατότητα σε χιλιάδες δικαιούχους να κάνουν φθηνές καλοκαιρινές διακοπές, ακόμα και δωρεάν. Τα τρία προγράμματα φθηνών ή ακόμα και δωρεάν διακοπών είναι ο Τουρισμός για όλους, ο Κοινωνικός τουρισμός της ΔΥΠΑ και ο κοινωνικός τουρισμός του ΟΠΕΚΑ. Αναλυτικά: Εντός Ιουνίου […] Το άρθρο Τρία προγράμματα ακόμα και για δωρεάν διακοπές, κουπόνι έως και 400 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η γενοκτονία των Ποντίων και ο πόλεμος της ανεξαρτησίας
    Προχθές, την Κυριακή που μας πέρασε 19 Μαΐου, τιμήσαμε την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων. Για το γεγονός της γενοκτονίας δεν χωράει αμφιβολία. Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα οι Έλληνες του Πόντου υπολογίζονταν στις 750.000 ψυχές. Από αυτούς, περίπου 400.000 κατέφυγαν τελικά στην Ελλάδα, ένας άγνωστος αριθμός πέρασε απέναντι σε εδάφη της τότε Σοβιετικής Ένωσης […] Το άρθρο Η γενοκτονία των Ποντίων και ο πόλεμος της ανεξαρτησίας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.