Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2015

ΕΚ∆ΟΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 14ος / Αριθµ. φύλλου 3959/ ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ / [email protected]

ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ Η ∆ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

«Επικίνδυνη
αποστολή»
στη Λεττονία

ΞΙΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΙΣΙΟ∆Ο
ΙΑΣ,
ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝ
ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΘΡΙΛΕΡ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΛΑΝΤ,
ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ, Ο
ΓΙΟΥΝΚΕΡ
/ Σελ. 3

ΕΠΙΤΗ∆ΕΙΟΙ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ 56.150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ

Απατεώνες

ΒΕΡΓΙΝΗΣ: «∆ΕΝ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ»

στο όνοµα... της χρεοκοπίας!
3 ΣΤΗ «ΤΣΙΜΠΙ∆Α» ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΘΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GREXIT

ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
/ Σελ.4

Αγωνία
για τα οικογ.
επιδόµατα
/ Σελ. 10

ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ

ΑΠ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΣΕ Μ. ΚΡΕΤΣΟΥ:

Η ΠΑΤΡΩΝ
- ΠΥΡΓΟΥ

Να µην χαθούν,
χρόνος και χρήµατα...

Σε 3,5 χρόνια
και βλέπουµε...

Συγκίνηση
για τον
∆ιογένη
∆ηµόπουλο
/ Σελ.

/ Σελ. 4

42ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟ∆ΑΠΟΣ

/ Σελ. 5

/ Σελ. 7

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ
ΦΑΡΝΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

Ανήλικος
βούτηξε 2.500
ευρώ από χρηµατοκιβώτιο

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 9ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ

Στον εισαγγελέα
για τον τραυµατισµό
στην παιδική χαρά

Πιάστηκε
µε ηρωίνη
στην
Εγλυκάδα
/ Σελ. 4

/ Σελ.6

ΣΠΟΡ

ΣΤΟΝ ΑΝ∆ΡΕΑ ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Τελευταίο αντίο
µε τις φανέλες του
Αετού Πατρών και
της Παναχαϊκής
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο Η. ΖΟΥΡΟΣ
/ Σελ. 27-36
C M
YK



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Οι συνομιλίες του Καΐρου ολοκληρώθηκαν – Η αντιπροσωπεία της Χαμάς αναχωρεί για Ντόχα
    Η αντιπροσωπεία των διαπραγματευτών της Χαμάς αναχωρεί για την Ντόχα, αφού «ολοκληρώθηκε» η συνεδρίαση με τους αιγύπτιους μεσολαβητές στο Κάιρο με θέμα το σχέδιο ανακωχής, δήλωσε στο AFP στέλεχος της ισλαμιστικής οργάνωσης. «Η συνεδρίαση με τον αιγύπτιο υπουργό Πληροφοριών έλαβε τέλος, η αντιπροσωπεία της Χαμάς θα αναχωρήσει για την Ντόχα για να συνεχισθούν οι διαβουλεύσεις» με την ηγεσία του κινήματος, […] Το άρθρο Οι συνομιλίες του Καΐρου ολοκληρώθηκαν – Η αντιπροσωπεία της Χαμάς αναχωρεί για Ντόχα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενη�
  • Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα καταβληθούν στους συνταξιούχους
    Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταβολές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου 2024 του e-ΕΦΚΑ για τους μη μισθωτούς. Συγκεκριμένα: Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 28 Μαΐου […] Το άρθρο Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα καταβληθούν στους συνταξιούχους εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φοίβος Ιωαννίδης
    Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης,δικηγόρος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο γιος του Γιάννης Ιωαννίδης με ανάρτησή του στο Facebook. Στην ανάρτηση αυτή, αναφέρει: «Μια ζωή γεμάτη τελείωσε λίγο πριν το “Χριστός Ανέστη”. Ο πατέρας μας Φοίβος Ιωαννίδης πέθανε χθες το βράδυ. Όπως είχε επιλέξει θα […] Το άρθρο Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φοίβος Ιωαννίδης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μενότι: Παγκόσμιο πένθος στο ποδόσφαιρο, έφυγε σε ηλικία 85 ετών ο Flaco
    Ένας από τους μεγαλύτερους ιδεαλιστές του ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή. Ο Σέσαρ Λουίς Μενότι, ο προπονητής που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πίσω στο 1978, κατέληξε σε ηλικία 85 ετών. O Flaco της Αργεντινής, εκείνη η λιγνή φιγούρα με τις μεγαλεπήβολες ιδέες, αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους οραματιστές του ποδοσφαίρου στον 20ο αιώνα, δίνοντας πάντα ψήφο στο […] Το άρθρο Μενότι: Παγκόσμιο πένθος στο ποδόσφαιρο, έφυγε σε ηλικία 85 ετών ο Flaco εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Έμμας που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη – «Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα – Ποιά γιορτή, ποιά ζωή;»
    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας της Έμμας που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν όχημα την παρέσυρε και την εγκατέλειψε στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, η νεαρή κοπέλα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της. Η οικογένεια της Έμμας αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της και […] Το άρθρο Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Έμμας που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη – «Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα – Ποιά γιορτή, ποιά ζωή;» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.