Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τα ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού ESA Home Security αποκλειστικά σε ΓΕΡΜΑΝΟ και COSMOTE
    Σε αποκλειστική συνεργασία με την ESA Security Solutions, κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, προχωρούν η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τη διάθεση των ολοκληρωμένων συστημάτων ασύρματου συναγερμού ESA Home Security (ESA) από τα καταστήματά τους. Για να μπορούν οι πελάτες τους να απολαμβάνουν πλήρη κάλυψη στο σπίτι ή τον επαγγελματικό τους χώρο, […] Το άρθρο Τα ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού ESA Home Security αποκλειστικά σε ΓΕΡΜΑΝΟ και COSMOTE εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΠΑΟΚ: Στα χέρια του Γιώργου Σαββίδη η κούπα του πρωταθλήματος (ΦΩΤΟ+Video)
    Ο ΠΑΟΚ από χθες είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τέταρτη φορά στην ιστορία του και το τρόπαιο είναι έτοιμο να πάει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν τον στόχο τους και κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα του Άρη, κατακτώντας στην τελευταία αγωνιστική των Play-Off, το πρωτάθλημα της Super League. Η […] Το άρθρο ΠΑΟΚ: Στα χέρια του Γιώργου Σαββίδη η κούπα του πρωταθλήματος (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κλιματική αλλαγή: Σημαντικές οι επιπτώσεις της στην υγεία – Ο γιατρός που μπορεί να κάνει τη διαφορά
    Η 19η Μαΐου καθιερώθηκε το 2010 από την WONCA ως η Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού #WFDD. Συνιστά μια σημαντική ευκαιρία, για να αναδειχθεί ο κομβικός ρόλος των Οικογενειακών Ιατρών στην παροχή εξατομικευμένης, ολοκληρωμένης και συνεχούς φροντίδας στους ασθενείς τους. Η μέρα αυτή αποτελεί επέτειο αναγνώρισης της μοναδικής συνεισφοράς των Οικογενειακών Ιατρών και των ομάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας […] Το άρθρο Κλιματική αλλαγή: Σημαντικές οι επιπτώσεις της στην υγεία – Ο γιατρός που μπορεί να κάνει τη διαφορά εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρος» τίτλος με ευχές από Ουτρέχτη και Πολωνία! (ΦΩΤΟ)
    Τα χθεσινά (19/5) πανό στήριξης σε ευρωπαϊκά γήπεδα για τον ΠΑΟΚ ήταν πολλά! Δεν ήταν μόνο οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και σε όλη τη γη που ζούσαν κι ανέπνεαν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο Δικέφαλος είχε την στήριξη και από ομάδες που δε θα περίμενε ίσως κάποιος, σε γήπεδα μακρινά […] Το άρθρο ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρος» τίτλος με ευχές από Ουτρέχτη και Πολωνία! (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κ. Μητσοτάκης για τα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη: «Η προμήθεια τους αποτελεί ένα καθρέφτη των περιπετειών που πέρασε η χώρα τα τελευταία 15 χρόνια» (ΦΩΤΟ+Video)
    Στην εκδήλωση για την έναρξη των πρώτων δρομολογίων των ηλεκτρικών λεωφορείων που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέφθασε στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη μετά την ομιλία που πραγματοποίησε στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο για την παρούσιαση της Μελέτης Ανάπτυξης Μετρό Θεσσαλονίκης. Ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την ασφάλειά του και […] Το άρθρο Κ. Μητσοτάκης για τα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη: «Η προμήθεια τους αποτελεί ένα καθρέφτη των περιπετειών που πέρασε η χώρα