Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ο Σούνακ αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί χωρίς… ζελεδάκια και γκοφρέτες κατά την προεκλογική του εκστρατεία
    Ο Ρίσι Σούνακ δεν είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και δεν ντρέπεται να το αποκαλύψει και δημόσια πόσο μάλλον αν αυτό θα του δώσει κάποιους ψήφους ενόψει των βρετανικών εκλογών. Ερωτηθείς από τη συντονίστρια της τηλεμαχίας του με τον ηγέτη των Εργατικών Κιρ Στάρμερ στο Sky News, Μπεθ Ρίγκμπι, για το προηγούμενο παρατσούκλι του «Παίδαρος […] Το άρθρο Ο Σούνακ αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί χωρίς… ζελεδάκια και γκοφρέτες κατά την προεκλογική του εκστρατεία εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • «Bridgerton»: Οι τηλεθεατές είδαν, επιτέλους, την αγαπημένη τους Penelope να κάνει σεξ με τον Colin
    Η πιο πολυαναμενόμενη σκηνή της χρονιάς κυκλοφόρησε, επιτέλους, και δεν απογοήτευσε. Εδώ και χρόνια, οι τηλεθεατές του «Bridgerton» περίμεναν τη Penelope Featherington (Nicola Coughlan) και τον Colin Bridgerton (Luke Newton) να ερωτευτούν. Και το θαύμα έγινε.  Οι δύο πρωταγωνιστές, όπως θα δείτε και στο βίντεο, επιδόθηκαν, αρχικά, σε σεξουαλικές περιπτύξεις μέχρι τη σκηνή του σεξ που διήρκεσε […] Το άρθρο «Bridgerton»: Οι τηλεθεατές είδαν, επιτέλους, την αγαπημένη τους Penelope να κάνει σεξ με τον Colin εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ο Τραμπ απέκτησε προβάδισμα 2 ποσοστιαίων μονάδων επί του Μπάιντεν αυτή την εβδομάδα, δείχνει νέα δημοσκόπηση
    Περίπου 41% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στη διάρκεια της διήμερης δημοσκόπησης απάντησαν ότι θα ψήφιζαν τον Τραμπ αν διεξάγονταν σήμερα εκλογές, ενώ τον Δημοκρατικό Μπάιντεν θα ψήφιζαν 39% Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρεπουμπλικανός διεκδικητής του προεδρικού χρίσματος, απέκτησε προβάδισμα δύο ποσοστιαίων μονάδων επί του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν αυτή την εβδομάδα στην κούρσα για τις εκλογές του Νοεμβρίου […] Το άρθρο Ο Τραμπ απέκτησε προβάδισμα 2 ποσοστιαίων μονάδων επί του Μπάιντεν αυτή την εβδομάδα, δείχνει νέα δημοσκόπηση εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤ�
  • Άννα Πρέλεβιτς: «Πλήρωσα σε ιδιωτική παραλία για να μη χρειάζεται να ρουφήξω την κοιλιά μου»
    «Πήγα κάπου να ηρεμήσω και με έβγαλε κάποιος κρυφά φωτογραφίες, με ενόχλησε αυτό», είπε η Άννα Πρέλεβιτς. Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Άννα Πρελέβιτς. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις παπαρατσικές φωτογραφίες που την τράβηξαν με μαγιό. «Ο άντρας μου είναι ο καλύτερός μου φίλος, είναι ο άνθρωπός μου και […] Το άρθρο Άννα Πρέλεβιτς: «Πλήρωσα σε ιδιωτική παραλία για να μη χρειάζεται να ρουφήξω την κοιλιά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Αυτοκίνητα: Αύξηση πωλήσεων 7,7% στο πεντάμηνο
    Έκοψαν» ταχύτητα οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον περασμένο μήνα καθώς ο ρυθμός αύξησής τους περιορίστηκε στο 0,4%, έναντι αύξησης 5,6% τον Μάιο του 2023 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) εφέτος τον Μάιο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 22.959 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) […] Το άρθρο Αυτοκίνητα: Αύξηση πωλήσεων 7,7% στο πεντάμηνο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.