Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Πάτρα
    Την Κυριακή 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει 10.30 το πρωί με Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών. Ακολούθως, θα γίνει μετάβαση των αρχών στο Μνημείο στη πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού (Λεωφόρος Βενιζέλου και Ακρωτηρίου). […] Το άρθρο Εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής – Σύγκρουση με αυτοκίνητο
    Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Ερυθραία καθώς όπως έγινε γνωστό ο μοτοσικλετιστής που συγκρούστηκε με ΙΧ άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για έναν νέο άνδρα ηλικίας 22 ετών. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Τατοΐου στη Νέα Ερυθραία. Κατά τις πληροφορίες η μηχανή με αναβάτη τον άτυχο 22χρονο συγκρούστηκε […] Το άρθρο Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής – Σύγκρουση με αυτοκίνητο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Φωτιά κοντά σε σπίτια! Ξύπνησαν έντρομοι οι κάτοικοι – ΒΙΝΤΕΟ
    Πανικός προκλήθηκε από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στη οδό Σταμούλη Στράτου, πίσω από το 29ο Δημοτιμο σχολείο Πατρών, στην περιοχή του Ψάχου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, περίπου στις 2:45 π.μ, όταν ξερά χόρτα άρπαξαν φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ωστόσο εξαπλώθηκε γρήγορα σε παρακείμενο οικόπεδο το οποίο και δεν είχε καθαριστεί. […] Το άρθρο ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Φωτιά κοντά σε σπίτια! Ξύπνησαν έντρομοι οι κάτοικοι – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κακοκαιρία πλήττει την περιφέρεια Βένετο της Βόρειας Ιταλίας
    Μετά από το Μιλάνο, πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, σφοδρό κύμα κακοκαιρίας έπληξε και την περιφέρεια Βένετο, στη βορειοανατολική Ιταλία. «Κανείς δεν περίμενε τέτοιες πλημμύρες στα μέσα Μαΐου, αντιμετωπίζουμε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση», δήλωσε ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια. Στην πόλη της Βιτσέντσα, τα ορμητικά νερά προκάλεσαν ζημιές σε αυλές και ισόγεια σχολείων, χωρίς να έχουν καταγραφεί […] Το άρθρο Κακοκαιρία πλήττει την περιφέρεια Βένετο της Βόρειας Ιταλίας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μενίδι: Αμετανόητος ο δράστης – «Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω»
    Αμετανόητος δηλώνει ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, το πρωί της Πέμπτης (16/5). Υπενθυμίζεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης  εντοπίστηκε σημερα το μεσημέρι μεθυσμένος στον πρώτο όροφο ενός υπό κατασκευή κτιρίου, στη περιοχή του Καματερού, και συνελήφθη. Σύμφωνα με το STAR, στις πρώτες του κουβέντες […] Το άρθρο Μενίδι: Αμετανόητος ο δράστης – «Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.