Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινή Ηλείας:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σχήμα ρεκόρ!
    Με καυστικό τρόπο σχολίασε το πολυπληθές κυβερνητικό σχήμα ο Μιχάλης Κατρίνης, τονίζοντας ότι σημείωσε αριθμό ρεκόρ με 62 υπουργούς και υφυπουργούς. Ο Ηλείος βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως ο πρωθυπουργός έκανε ανασχηματισμό παραλυτικών και εσωκομματικών ισορροπιών, καθώς έχει αποσταθεροποιηθεί και βρίσκεται μεταξύ σύγχυσης και πανικού, και τόνισε πως η αυτή η κυβέρνηση ανατρέπεται από μια νέα και μεγάλη κοινωνική και δημοκρατική πλειοψηφία με αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.
  • Εμπιστοσύνη
    Την εμπιστοσύνη του στον Ανδρέα Νικολακόπουλο έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη διατήρησή του στη θέση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στον προ ημερών ανασχηματισμό. Δεν είναι αμελητέα απόφαση, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι σε επίπεδο υφυπουργών δεν είναι λίγοι αυτοί που είδαν την πόρτας της εξόδου από το κυβερνητικό σχήμα.
  • Συγκίνηση
    Από τo Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) Hλείας τιμήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Μητροπολίτης Μάνης, Χρυσόστομος, τον οποίο συνόδευσε ο Μητροπολίτης Ηλείας, Αθανάσιος. Ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ηλείας, Ζώης Υφαντής, του πρόσφερε τον θυρεό και το βιβλίο της βιογραφίας του Πλοιάρχου ε.α. Μίλτωνα Ιατρίδη Β.Ν. και αξίζει να σημειωθεί πως ο τιμώμενος μητροπολίτης συγκινήθηκε όταν του δόθηκε το σήμα πέτου της ΕΑΑΝ.
  • Λύσεις
    Λύση στο έργο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αγίας Βαρβάρας θέλει να δώσει σύντομα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου, Βασίλης Παναγόπουλος, καθώς καθημερινά πιέζουν αθλούμενοι που έχουν στερηθεί το γήπεδο εδώ και καιρό. Από ό,τι μαθαίνω, είμαστε κοντά.
  • Ψηφίσαμε 50άρηδες, δημοσιογράφους, με χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο
    Οι ευρωεκλογές είναι ήδη παρελθόν, σε μια διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την υψηλή αποχή. Ποιο, όμως, είναι το προφίλ των ανθρώπων που επιλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα επόμενα πέντε χρόνια; Σύμφωνα με το νέο κείμενο πολιτικής του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών  υπό τον τίτλο «Τι ψηφίσαμε στις Ευρωεκλογές», τα επικρατέστερα χαρακτηριστικά των νέων ευρωβουλευτών είναι τα εξής: άνδρες, άνω των 50 ετών, δημοσιογράφοι, επανεκλεγέντες αλλά με χαμηλή κοινοβουλευτική δραστηριότητα, και με χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο από το�