Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάει Βερολίνο η Φενέρ, βροχή από γκολ στο Χόφενχαϊμ
      Με Ευρωλίγκα ξεκινάμε πάλι και τη Φενέρ να θέλει να τελειώσει τη σειρά. Στο Χοφενχάιμ, η γηπεδούχος οφείλει να κυνηγήσει τη νίκη με κάθε τρόπο, ενώ στο Καμπιονάτο η Τορίνο με την Μπολόνια ίσως συμπεριφερθούν διαφορετικά από το σύνηθες. Σωσμένη η Έβερτον, όχι όμως κι η Λούτον που την υποδέχεται, την ίδια ώρα που […] Το άρθρο Πάει Βερολίνο η Φενέρ, βροχή από γκολ στο Χόφενχαϊμ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αγρίνιο: Ξυλοδαρμός οπαδών μετά το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός
    Νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Μ. Πέμπτης (2/5) στην οδό Μπότσαρη, μετά το τέλος του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός και τη μεγάλη νίκη των ερυθρολεύκων με 2-4. Την επίθεση φέρεται να δέχθηκαν τρεις 18χρονοι οπαδοί των ερυθρολεύκων οι οποίοι φορούσαν διακριτικά και πανηγύριζαν τη νίκη της ομάδας τους. Δύο από τους 18χρονους […] Το άρθρο Αγρίνιο: Ξυλοδαρμός οπαδών μετά το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σε κλίμα κατάνυξης η Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)
      Μέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, η σημερινή, καθώς κορυφώνεται το Θείο Δράμα. Το πρωί σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών σε κλίμα κατάνυξης θα ψαλλούν οι Μεγάλες Ώρες, που περιέχουν ψαλμούς, τροπάρια, Αποστόλους, Ευαγγέλια και Ευχές και στη συνέχεια ο Εσπερινός της Μεγάλης Παρασκευής με την Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου. […] Το άρθρο Σε κλίμα κατάνυξης η Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Άστατος ο καιρός μέχρι την Ανάσταση – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα
    Άστατο αναμένεται το σκηνικό του καιρού έως το Μεγάλο Σάββατο ενώ το θερμόμετρο σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, αν και ο ουρανός θα είναι μουντός, θα δείξει μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου. Βελτίωση αναμένεται την Κυριακή του Πάσχα. Ειδικότερα σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές […] Το άρθρο Άστατος ο καιρός μέχρι την Ανάσταση – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Θεσσαλονίκη: 50χρονος έστειλε 180 απειλητικά μηνύματα στην παντρεμένη πρώην ερωμένη του – «Φταίει ο άντρας της» είπε στο δικαστήριο
    Θύμα του εραστή της ο οποίος δε σταματάει να την ενοχλεί στέλνοντας απειλητικά μηνύματα σε εκείνη και τον σύζυγό της, παρόλο που έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από τη τελευταία φορά που συνευρέθηκαν ερωτικά, κατήγγειλε ότι έπεσε μία 45χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα η υπόθεση να απασχολήσει το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας και όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, με τον 50χρονο […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: 50χρονος έστειλε 180 απειλητικά μηνύματα στην παντρεμένη πρώην ερωμένη του – «Φταίει ο άντρας �