Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Καιρός: Από τον καύσωνα στα μπουρίνια: Δροσίζει, αλλά με επικίνδυνα ξεσπάσματα
    Υποχωρεί η θερμοκρασία σε όλες τις περιοχές από σήμερα, Παρασκευή 14/6, με τη βόρεια Ελλάδα να υποδέχεται μπουρίνια και καταιγίδες.που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους. Ενα ψυχρό μέτωπο που κατέρχεται από τα Βαλκάνια θα δώσει όχι μόνο στις γειτονικές χώρες καταιγίδες αλλά και στη βόρεια Ελλάδα σημαίνοντας τηνν προσωρινή λήξη του καύσωνα. Η αλλαγή του καιρού, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο έχει […] Το άρθρο Καιρός: Από τον καύσωνα στα μπουρίνια: Δροσίζει, αλλά με επικίνδυνα ξεσπάσματα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθ
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πότε αρχίζει το πρόγραμμα
    Πάνω από 535.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί για 899.892 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας. Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2024 και αφορά σε 300.000 επιταγές, με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 43% από πέρυσι, ενώ, συνολικά, ο προϋπολογισμός του προγράμματος έχει τετραπλασιαστεί την τελευταία πενταετία. Η […] Το άρθρο Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πότε αρχίζει το πρόγραμμα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πανελλαδικές 2024: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις
    Εν αναμονή της ανακοίνωσης των βαθμολογιών στα τέλη Ιουνίου είναι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων την περασμένη Τετάρτη. Μαζί με τις βαθμολογίες, αναμένεται να ανακοινωθεί και ο αριθμός των υποψηφίων που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, κάτι που θα δώσει σαφή εικόνα για το πώς θα κινηθούν οι βάσεις για την είσοδο στις σχολές και τα τμήματα της Τριτοβάθμιας […] Το άρθρο Πανελλαδικές 2024: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Καύσιμα: Νέες ανατιμήσεις στις τιμές της βενζίνης
    Ανησυχία σε αγορά και καταναλωτές προξενεί η είδηση για άνοδο των διεθνών τιμών στα καύσιμα αφού αυτή μετακυλίεται συνήθως και στις αντλίες των πρατηρίων. Στο Action24 μίλησε ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου εξήγησε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια στάση αναμονής για την τιμή των καυσίμων καθώς η τιμή του μπρεντ ανεβαίνει διεθνώς η οποία δεν έχει περάσει στην […] Το άρθρο Καύσιμα: Νέες ανατιμήσεις στις τιμές της βενζίνης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Θρίλερ στην Αμοργό: Αγωνία για τον Αμερικανό τουρίστα που εξαφανίστηκε – «Οι Αρχές έχουν “χτενίσει” το μονοπάτι»
    Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, Έρικ Κάλιμπετ, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν την Τρίτη στην Αμοργό, όταν ξεκίνησε για πεζοπορία από την Αιγιάλη με κατεύθυνση προς Κατάπολα ακολουθώντας ένα χαρακτηρισμένο μονοπάτι, διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών. Οι ώρες περνούσαν δίχως να δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα ο φίλος του, […] Το άρθρο Θρίλερ στην Αμοργό: Αγωνία για τον Αμερικανό τουρίστα που εξαφανίστηκε – «Οι Αρχές έχουν “χτενίσει” το μονοπάτι» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ε�