Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το Σάββατο ο σχηματισμός κυβέρνησης στη Βόρεια Μακεδονία – Επιμένει στο «Μακεδονία» ο Μίτσκοσκι
    Το Σάββατο αναμένεται ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης στη Βόρεια Μακεδονία, σε μια περίοδο που ο εντολοδόχος πρωθυπουργός, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, εξακολουθεί και επιμένει να χρησιμοποιεί τον όρο «Μακεδονία» (σκέτο). Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά την κατάθεση στη Βουλή του κυβερνητικού προγράμματος και της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης αποκαλούσε συνεχώς τη χώρα «Μακεδονία», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο […] Το άρθρο Το Σάββατο ο σχηματισμός κυβέρνησης στη Βόρεια Μακεδονία – Επιμένει στο «Μακεδονία» ο Μίτσκοσκι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα �
  • Χειροπέδες για παράνομη οπλοκατοχή στον γιο δολοφονημένου μέλους της Greek Mafia
    Ο 33χρονος γιος ενός από τα «βαριά» ονόματα της επονομαζόμενης αθηναϊκής νύχτας, που όμως έπεσε νεκρός πριν από μερικά χρόνια από σφαίρες άγνωστων εκτελεστών, συνελήφθη στην παραλιακή λεωφόρο, κατηγορούμενος για τον νόμο περί όπλων. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, όταν σε έλεγχο, που έγινε στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε […] Το άρθρο Χειροπέδες για παράνομη οπλοκατοχή στον γιο δολοφονημένου μέλους της Greek Mafia εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40 βαθμούς – Τι θα συμβεί στην Αττική
    Στο συνδυασμό του ισχυρού μελτεμιού και των υψηλών θερμοκρασιών το επόμενο διάστημα εστίασε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega ο Γιάννης Καλλιάνος στα βόρεια και τα δυτικά αναμένονται θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 40 βαθμούς Κελσίου. Ο κ. Καλλιάνος τόνισε επίσης πως οι συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες θα συνιστούν μεγάλη απειλή […] Το άρθρο Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40 βαθμούς – Τι θα συμβεί στην Αττική εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Φωτιά στη Νιγρίτα Σερρών
    Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε αγροτοδασική έκταση στη Νιγρίτα Σερρών. Το άρθρο Φωτιά στη Νιγρίτα Σερρών εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δεν επινόησα εγώ ότι έπεσε από τις σκάλες, λέει ο Λύτρας για τη σύζυγό του – «Επέλεξε αυτή την εκδοχή παρά τη διαφωνία μου»
    Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα Τρίτη (18/06/2024) ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στην οποία αναφέρεται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ο Απόστολος Λύτρας τονίζει πως αντιλαμβάνεται την οργή του κόσμου για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του και πως έχει ξεκινήσει συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα για να επανορθώσει, όσο γίνεται όπως αναφέρει, αυτό […] Το άρθρο Δεν επινόησα εγώ ότι έπεσε από τις σκάλες, λέει ο Λύτρας για τη σύζυγό του – «Επέλεξε αυτή την εκδοχή παρά τη διαφωνία μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη �