Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νοίκιασαν σπίτι με πισίνα σε χωριό της Καβάλας για πάρτι – έκπληξη σε φίλη τους και βρέθηκαν στο εδώλιο
    Το πάρτι στο σπίτι σε χωριό στην Καβάλα διακόπηκε όταν έφτασαν αστυνομικοί. Οι συμμετέχοντες δεν μπορούσαν ακόμα και τότε να σκεφτούν τη συνέχεια… Τον Ιούνιο του 2023 μια παρέα γυναικών νοίκιασε για ένα βράδυ κατοικία με αυλή και πισίνα σε χωριό του Δήμου Νέστου στην Καβάλα. Το σπίτι ήταν προς διάθεση για τέτοιους είδους χρήσεις και μισθώσεις. Οι γυναίκες […] Το άρθρο Νοίκιασαν σπίτι με πισίνα σε χωριό της Καβάλας για πάρτι – έκπληξη σε φίλη τους και βρέθηκαν στο εδώλιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί του αντίπαλοι στα προκριματικά του νέου Champions League
    Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στη Super League και η σεζόν 2024/25 θα τον βρει στα προκριματικά του Champions League (ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση). Ο ΠΑΟΚ σήκωσε το 4ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην ιστορία του και πλέον έχει μια άλλη, μεγάλη, πρόκληση μπροστά του. Να βρεθεί για πρώτη φορά σε ομίλους Champions League. Ο πρωταθλητής θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό του […] Το άρθρο ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί του αντίπαλοι στα προκριματικά του νέου Champions League εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Τατιάνα Μπλάτνικ: Εξαφανίστηκε ο πατριός της στο Μαλιμπού – «Υπάρχει ανησυχία για την υγεία του» (ΦΩΤΟ)
    Ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ αγνοείται μυστηριωδώς στο Μαλιμπού, αφού εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της 20ης Μαΐου. Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ από τη Νέα Υόρκη εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου και λέγεται ότι φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι αλλά δεν φορούσε παπούτσια. Η περιοχή όπου εξαφανίστηκε στο Μαλιμπού είναι ιδιαίτερα αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φώτα του δρόμου […] Το άρθρο Τατιάνα Μπλάτνικ: Εξαφανίστηκε ο πατριός της στο Μαλιμπού – «Υπάρχει ανησυχία για την υγεία του» (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτ�
  • Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε εκτός οκτάδας στο ranking πριν το Roland Garros και η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε μια θέση
    “Υποχώρησε” ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη βαθμολογία του στην παγκόσμια κατάταξη, ενόψει Roland Garros. Άνοδος μιας θέσης για την Μαρία Σάκκαρη. Η ολοκλήρωση του Internazionali BNL d’Italia, επέφερε αλλαγές στην πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε μια θέση και υποχώρησε στο Νο 9, λίγο πριν μπει στο Roland Garros. Μετά από αυτή την εξέλιξη και σε περίπτωση που δεν […] Το άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε εκτός οκτάδας στο ranking πριν το Roland Garros και η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε μια θέση εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν τον τάφο του (Video)
    Το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου είδαν το φως της δημοσιότητας εικόνες από τον τάφο του Κώστα Βουτσά, μετά από ζημιές που υπέστη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έδειξε πλάνα από τις ζημιές που υπέστη ο τάφος και σε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού, Εύη Καραγιάννη, η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη Δείτε το […] Το άρθρο Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν τον τάφο του (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.