Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Υπουργείο Ναυτιλίας: «Μπλόκο» στη μεταφορά ηλεκτρικών οχημάτων για την ακτοπλοΐα
    Υπουργείο Ναυτιλίας: «Μπλόκο» στη μεταφορά ηλεκτρικών οχημάτων για την ακτοπλοΐα Ο Κώστας Λακαφώσης, μηχανολόγος και αεροναυπηγός, μηχανικός, μίλησε στο LIVE NEWS για τον λόγο που το υπουργείο Ναυτιλίας επέβαλε όριο στη φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων για την ακτοπλοΐα. Αναταραχή στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει μέγιστο όριο 40% στη […] The post Υπουργείο Ναυτιλίας: «Μπλόκο» στη μεταφορά ηλεκτρικών οχημάτων για την ακτοπλοΐα appeared first on Κυκλαδική.
  • Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς
    Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη του Πάσχα 08.05 η εκτύπωση του εκλογικού υλικού που θα λάβουν στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας τους οι 202.515 ψηφοφόροι, οι οποίοι ενεγράφησαν μέχρι και τις 29.04 στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών για να ψηφίσουν εξ αποστάσεως και επιστολικά στις Ευρωεκλογές […] The post Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς appeared first on Κυκλαδική.
  • Τι αλλάζει για τους ερασιτέχνες αλιείς
    Τι αλλάζει για τους ερασιτέχνες αλιείς Ο Τάσος Χάλαρης εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερασιτεχνικής Αλιείας ενημέρωσε μέσω social media, για τα όσα προέκυψαν γα τον κλαδο μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του αρμόδιου υπουργείου Ναυτιλίας κ. Στρατάκο. Όπως αναφέρει ο Τάσος Χάλαρης το σημαντικό είναι ότι συστήνεται Μητρώο Άδειας. Όπως […] The post Τι αλλάζει για τους ερασιτέχνες αλιείς appeared first on Κυκλαδική.
  • ΑΜΚΕ ΚΙνΗΜΑ: Εκδήλωση – ενημέρωση στη Σύρο με θέμα την “Κλιματική Αλλαγή”
    ΑΜΚΕ ΚΙνΗΜΑ: Εκδήλωση – ενημέρωση στη Σύρο με θέμα την “Κλιματική Αλλαγή” Εκδήλωση με θέμα την “Κλιματική Αλλαγή”, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20:00, στην Αίθουσα “Γιάννης Ρίτσος” στη Σύρο, η ΑΜΚΕ «ΚΙΝΗΜΑ». Στόχος της εκδήλωσης, είναι η ενημέρωση των κατοίκων της Σύρου, για την “Κλιματική Αλλαγή” και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον. […] The post ΑΜΚΕ ΚΙνΗΜΑ: Εκδήλωση – ενημέρωση στη Σύρο με θέμα την “Κλιματική Αλλαγή” appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Συνεδριάζει αύριο 9/5 η Δημοτική Επιτροπή – Η αύξηση των Δημοτικών Τελών στο επίκεντρο
    Νάξος: Συνεδριάζει αύριο 9/5 η Δημοτική Επιτροπή – Η αύξηση των Δημοτικών Τελών στο επίκεντρο Αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου στις 12:00, θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Το θέμα της αύξησης των δημοτικών τελών, είναι αυτό που αναμένεται να βρεθεί στο προσκήνιο, μία απόφαση που έχει παρθεί και από ότι […] The post Νάξος: Συνεδριάζει αύριο 9/5 η Δημοτική Επιτροπή – Η αύξηση των Δημοτικών Τελών στο επίκεντρο appeared first on Κυκλαδική.