Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Από τη σιωπή στη δράση
    Ομιλήτρια σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας για τον σχολικό εκφοβισμό ήταν η αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Ευσταθία Γιαννιά. Όπως ανέφερε «το κλειδί είναι η πρόληψη και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κάτω Αχαΐας, εργάζεται με αφοσίωση […] Το άρθρο Από τη σιωπή στη δράση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δεν έχει χάσει παράσταση του Ιάσονα ο Χάρης Ρώμας
    Σταθερά θαυμαστής του βουλευτή, Ιάσονα Φωτήλα, ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Ρώμας, δεν χάνει παράσταση που συμμετέχει ο Αχαιός πολιτικός. Έτσι πριν από μερικές ημέρες ο κ. Ρώμας βρέθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα, στο θέατρο Επίκεντρο + για να παρακολουθήσει την παράσταση «Διπλή Ταρίφα» στην οποία έπαιζε ο κ. Φωτήλας, ο οποίος τον ευχαρίστησε για ακόμη […] Το άρθρο Δεν έχει χάσει παράσταση του Ιάσονα ο Χάρης Ρώμας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι ενδιαφέροντες (και αντιφατικοί) Έλληνες
    Ενδιαφέροντα τα ευρήματα που προέκυψαν από το τρίτο μέρος μίας μεγάλης και πολυεπίπεδης έρευνας της «διαΝΕΟσις» και η οποία συνοψίζεται στον γενικό τίτλο: «Τι πιστεύουν οι Έλληνες». Οι Έλληνες λοιπόν, αυτοτοποθετούνται πολιτικά κατά 20,5% στη σοσιαλδημοκρατία, κατά 19,3% στον φιλελευθερισμό και κατά 13,8% στον σοσιαλισμό, κάτι που δείχνει πως η πολιτική κουλτούρα των Ελλήνων είναι […] Το άρθρο Οι ενδιαφέροντες (και αντιφατικοί) Έλληνες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Έκρηξη καταγγελιών για ενδοοικογενειακή βία από εφήβους-Πολλά περιστατικά στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου για εκτίμηση
    Ευ. Λώλου στη «Γ»: «Καμπάνια ενημέρωσης για παιδιά και γονείς» Το άρθρο Έκρηξη καταγγελιών για ενδοοικογενειακή βία από εφήβους-Πολλά περιστατικά στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου για εκτίμηση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ματθαιόπουλος: Διστακτικές οι επιχειρήσεις
    Σύμφωνα με το γραμματέα του Σ.Κ.Ε.ΑΝ. Νομού Αχαΐας Παναγιώτη Ματθαιόπουλο το 2024 θα είναι μια μεταβατική περίοδος κατά την οποία, παλιές και νέες άδειες, στην Αχαΐα θα είναι περί τις 200 καθώς. «Όσον αφορά τις δημοπρασίες για τα ελευθέρα τμήματα του αιγιαλού, υπάρχει προβληματισμός τόσο για το κόστος της όσο και τα πολύ βαριά πρόστιμα […] Το άρθρο Ματθαιόπουλος: Διστακτικές οι επιχειρήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.