Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Βρέθηκε νεκρή χελώνα καρέτα-καρέτα στην παραλία των Αγίων Πάντων
    Με ένα συγκλονοστικό θέαμα, ήρθαν αντιμέτωποι λουόμενοι στην όχθη των Αγίων Πάντων Φωκίδας Μια χελώνα καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή στην άκρη της παραλίας. Η άτυχη χελώνα, πιθανότατα χτυπήθηκε από προπέλα βάρκας.   Το άρθρο Βρέθηκε νεκρή χελώνα καρέτα-καρέτα στην παραλία των Αγίων Πάντων εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  •   Κολοκυθάκια «παπουτσάκια» με λουκάνικο, τομάτα και φέτα   
      Υλικά (για 4 άτομα): 8 μεγάλα κολοκύθια 3 ώριμες τομάτες, σε μικρά καρέ (περίπου 0,5 εκ.), μαζί με το ζουμί τους 400 γρ. λουκάνικο χωριάτικο της αρεσκείας σας, σε κύβους 200 γρ. φέτα, κατά προτίμηση σκληρή, σε κύβους 0,5 εκ. 2 αυγά 100 ml φρέσκο γάλα 6 μέτριες φέτες ψωμί, χωρίς κόρα, κατά προτίμηση […] Το άρθρο   Κολοκυθάκια «παπουτσάκια» με λουκάνικο, τομάτα και φέτα    εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πότε αρχίζει το πρόγραμμα
    Πάνω από 535.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί για 899.892 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας. Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2024 και αφορά σε 300.000 επιταγές, με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 43% από πέρυσι, ενώ, συνολικά, ο προϋπολογισμός του προγράμματος έχει τετραπλασιαστεί την τελευταία πενταετία. Η […] Το άρθρο Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πότε αρχίζει το πρόγραμμα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: 90χρονη «ξεσκέπασε» κύκλωμα απατεώνων – «Τους έδωσα ένα μάθημα»
    Κύκλωμα απατεώνων, οι οποίοι καλούν ηλικιωμένους και προφασιζόμενοι ότι έχουν εμπλακεί σε τροχαίο τα παιδιά τους, ζητούν χρήματα είτε γιατί δήθεν έχουν τραυματιστεί είτε για μην καταλήξουν στη φυλακή, ξεσκέπασε ηλικιωμένη στην Πάτρα. Την 90χρονη κάλεσαν οι απατεώνες και προσποιούμενοι ότι η εγγονή της έχει εμπλακεί σε τροχαίο και έχει τραυματιστεί σοβαρά, της ζήτησαν 170.000 ευρώ […] Το άρθρο Πάτρα: 90χρονη «ξεσκέπασε» κύκλωμα απατεώνων – «Τους έδωσα ένα μάθημα» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στο φεστιβάλ Καννών πηγαίνει η ταινία μικρού μήκους «Stop Bullying» του υπουργείου Παιδείας
    Μια σημαντική διάκριση στην Ελλάδα δίνει η μικρού μήκους ταινία «Stop Bullying – Μην ανέχεσαι το bullying. Μίλα. Μπορείς». Η ταινία που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση για το ελληνικό υπουργείο Παιδείας είναι υποψήφια για το φεστιβάλ Καννών στην κατηγορία «Υγεία και Ευεξία». «Για να σπάσει ο κύκλος της σχολικής βίας, πρέπει να μιλήσεις πρώτα […] Το άρθρο Στο φεστιβάλ Καννών πηγαίνει η ταινία μικρού μήκους «Stop Bullying» του υπουργείου Παιδείας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.