Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ελεύθερο Βήμα:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σίσσυ Χρηστίδου: Η καθημερινότητα μετά το διαζύγιο – «Ζω λίγο διπλή ζωή»
    Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για την καθημερινότητα ως χωρισμένη μητέρα H Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις σπουδές της στην υποκριτική, το πώς έγινε παρουσιάστρια αλλά και τη καθημερινότητα μετά το διαζύγιό της. «Τώρα στα 44 έχω λιγότερες ανασφάλειες από τότε που ήμουν 25 […]
  • Καιρός: Ανάσταση με ομπρέλες, αλλαγή σκηνικού την Κυριακή του Πάσχα -Ποιοι θα σουβλίσουν σε υπόστεγα
    Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες, επηρεάζοντας τα σχέδια για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Η ΕΜΥ προβλέπει πως το Μεγάλο Σάββατο θα σημειωθούν βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, οι οποίες όμως βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο. Σχετικά με την Κυριακή του Πάσχα, […]
  • Κρήτη: Γυναίκα έχασε το παιδί της στο κέντρο του Ηρακλείου και έπαθε ανακοπή
    Η γυναίκα διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο – Το παιδί βρέθηκε σε παρακείμενη επιχείρηση Συναγερμός σήμανε στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, όταν μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της στην πλατεία Κορνάρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, η γυναίκα συνόδευε το παιδί της στο κέντρο της πόλης όταν ξαφνικά το έχασε […]
  • Πρωτομαγιά: Γιατί φτιάχνουμε μαγιάτικο στεφάνι και τι συμβολίζει – Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
    Το μαγιάτικο στεφάνι συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης. Είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα για την Πρωτομαγιά. Το μαγιάτικο στεφάνι είναι φτιαγμένο με βέργα από ξύλο κληματαριάς και ανοιξιάτικα λουλούδια. Το έθιμο έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα και την αρχαία ελληνική θρησκεία. Στα νησιά της Μεσογείου την Πρωτομαγιά, φτιάχνουν […]
  • Αναστάσιμη πολίτικη κοτόσουπα
    Η συντριπτική πλειοψηφία των Ρωμιών της Πόλης δεν σερβίρει μαγειρίτσα το Μ. Σάββατο. Σερβίρει μια πληθωρική, παχιά, δεμένη με ρου κοτόσουπα, βάλσαμο για όποιον τερματίζει τη νηστεία. Στην Πόλη γενικώς δεν την αυγοκόβουν τη σούπα, αλλά στο τέλος καίνε πάπρικα με βούτυρο στο τηγάνι και την περιχύνουν, για έξτρα νοστιμιά. Τη δοκιμάσαμε μπροστά στην εκκλησία […]