Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: “Καρφώθηκε” στον ποδηλατόδρομο
    Από καθαρή τύχη δεν υπάρξε τραυματισμός όταν σήμερα το πρωΐ όχημα “καβάλησε” τον ποδηλατόδρομο, στο κέντρο της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες ο οδηγός του ΙΧ “καρφώθηκε” πάνω στο πεζούλι του ποδηλατόδρομου, στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ. Ευτυχώς εκίνεη την στιγμή δεν διερχόταν από το σημείο πεζός, ή ποδηλάτης γιατί κανείς […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: “Καρφώθηκε” στον ποδηλατόδρομο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ακινησία αυτοκινήτων: Νέα δεδομένα για τους παραβάτες
    Tα αυτοκίνητα που έχουν τεθεί σε καθεστώς ακινησίας και κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους  θα εντοπίζονται με σαρωτές πινακίδων στα διόδια ή σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου με χρήση κινητών συσκευών σάρωσης. Μάλιστα αρμόδια για τον έλεγχο αυτόν ορίζονται τα  όργανα, οι φορολογικές και  οι τελωνειακές Υπηρεσίες της  ΑΑΔΕ, όπως επισημαίνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας […] Το άρθρο Ακινησία αυτοκινήτων: Νέα δεδομένα για τους παραβάτες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Το συντριβάνι με τα σαπισμένα νεράντζια και τις σκνίπες!
    Σε εστία μόλυνσης, με δεκάδες σκνίπες και κουνούπια να κάνουν τις… βόλτες τους έχει μετατραπεί το μεγάλο συντριβάνι της Τριών Ναυάρχων.   Εκτός από ότι δεν λειτουργεί εδώ και αρκετούς μήνες μέσα σε αυτό υπάρχουν πλέον αρκετά σαπισμένα νεράντζια τα οποία έχουν περικυκλωθεί από σκνίπες και κουνούπια, ενώ υπάρχουν φορές που αποπνέει μια έντονη δυσοσμία. […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Το συντριβάνι με τα σαπισμένα νεράντζια και τις σκνίπες! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κρήτη: Τραγική κατάληξη για 42χρονο – Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του
    Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ένας 42χρονος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης, λίγα λεπτά αφότου είχε ενημερώσει τηλεφωνικά την σύζυγο του ότι επιστρέφει σπίτι. Το θλιβερό συμβάν έγινε το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου πιθανότατα μετά τις οκτώ το βράδυ και αφότου ο 42χρονος φέρεται να είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με την γυναίκα του ενημερώνοντας […] Το άρθρο Κρήτη: Τραγική κατάληξη για 42χρονο – Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Παρέμβαση για τα αδέσποτα της περιοχής
    Από την φιλόζωη Ανθή Κότσαλη (Δήμος Δυτ. Αχαϊας)λάβαμε την εξής επιστολή:   Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΟΛΙΓΩΡΊΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ  ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ. (όπως αυτές καθορίζονται με το θεσμικό πλαίσιο που θέτει ο Ν. 4830/2021)   Ως δημότης και ενεργός φιλόζωος […] Το άρθρο ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Παρέμβαση για τα αδέσποτα της περιοχής εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.