Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Χρονόμετρο:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Διακρίσεις μαθητών του ΔΩΚ
    Μεγάλη ήταν η συγκομιδή βραβείων για τους ταλαντούχους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας στον 9ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου – Σιγάρα που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 26 και 27 Απριλίου. Συγκεκριμένα, η Πεχληβανίδου Χριστίνα έλαβε το Β΄ βραβείο στην Γ΄ κατηγορία, η Θεοδοσία Δαφνιώτη το Γ΄ βραβείο στην Α΄ κατηγορία και ο Άρης Δαφνιώτης απέσπασε διάκριση στην Β΄ κατηγορία,  όλοι μαθητές της τάξης πιάνου του καθηγητή Γιάννη Κανάκη. Επίσης, στον ίδιο διαγωνισμό σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που πέτυχαν οι μαθητές  της τάξη
  • ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας
    Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας παιάνισε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου 2024, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, πένθιμες μελωδίες από έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών, παρουσία του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη και των Αντιδημάρχων Πολιτισμού, Απόστολου Μουμτσάκη και Διοικητικών Υπηρεσιών, Βασίλη Λεμονίδη. Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Θανάσης Παρμενίδης   The post ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας first appeared on Χρονόμετρο.
  • Φωτιά σε όχημα στην Εγνατία Οδό.
    Φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα από της Εγνατίας Οδού στο ύψος του αεροδρομίου. Στο σημείο έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χρυσούπολης. Από τη φωτιά δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.   πηγή:https://www.facebook.com/centertvThe post Φωτιά σε όχημα στην Εγνατία Οδό. first appeared on Χρονόμετρο.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης  οχημάτων στην παραλιακή
          Ο  Οργανισμός Λιμένος Καβάλας  γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρίθ.9/6/25-4-2024 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο  της απαγόρευσης κυκλοφορίας  και στάθμευσης  οχημάτων επί της οδού Εθν. Αντίστασης από την διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ έως  την  διασταύρωση με την οδό Δαγκλή, για το χρονικό διάστημα από 1-5-2024 έως και 30-9-2024 για τις ώρες 16.00 έως 06.00 της επομένης ημέρας. Η ως άνω  απαγόρευση δεν θα ισχύσει την Παρασκευή 24  Μάϊου 2024λόγω της διεξαγωγής των εκδηλώσεων της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ».   Η πρόσβαση για έκτακτες περιπτώσεις αν�
  • Έκλεψε μέσα από το σπίτι χρυσό σταυρό με αλυσίδα και συνελήφθη στο Παγγαίο.
    Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρισε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία ημεδαπή, η οποία όπως διαπιστώθηκε νωρίτερα αφαίρεσε από ανασφάλιστη οικία έτερης ημεδαπής, ένα χρυσό σταυρό με χρυσή αλυσίδα λαιμού, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της δράστιδας και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.The post Έκλεψε μέσα από το σπίτι χρυσό σταυρό με αλυσίδα και συνελήφθη στο Παγγαίο. first appeared on Χρονόμετρο.