Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Κάτω Αχαΐα: Εορτασμός του Αρχάγγελου Μιχαήλ (ΦΩΤΟ)
    Σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Πατρών αναφέρονται τα εξής: Γιά μιά ἀκόμη χρονιά, οἱ Τσιγγάνοι τῆς Κάτω Ἀχαΐας, ἑόρτασαν τόν Ἀρχάγγελο Μιχαήλ, τήν Κυριακή τῶν Μυροφόρων. Οἱ Τσιγγάνοι ἀδελφοί μας, τιμοῦν τόν Ἀρχιστράτηγο τῶν Οὐρανίων Δυνάμεων, ὡς προστάτη τους καί προσεύχονται μέ εὐλάβεια μπροστά στήν ἁγία Εἰκόνα του. Τό Σάββατο, 18.5.2024, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν κ.κ. […] Το άρθρο Κάτω Αχαΐα: Εορτασμός του Αρχάγγελου Μιχαήλ (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων η 19η Μαΐου με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος να πραγματοποιεί εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάνοντας λόγο για μια ημερομηνία ορόσημο. Σε ανακοίνωσή της η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αναφέρει ότι η 19η Μαΐου αποτελεί, για τους απανταχού Έλληνες ποντιακής καταγωγής, μια ημέρα ορόσημο, ημέρα τιμής και μνήμης της Γενοκτονίας των […] Το άρθρο Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι παγίδες των φορολογικών δηλώσεων – Τι πρέπει να προσέξετε
    Προσοχή χρειάζεται στις φετινές φορολογικές δηλώσεις, καθώς πάνω από 1,3 εκατ. φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα να μην απευθυνθούν σε κάποιον λογιστή για την υποβολή της δήλωσης τους, αφού θα είναι προσυμπληρωμένη από την ΑΑΔΕ με το σύνολο των στοιχείων που διαθέτει. Ωστόσο, φορολογούμενοι και λογιστές – φοροτεχνικοί παρατηρούν πως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν αναρτηθεί όλα τα στοιχεία […] Το άρθρο Οι παγίδες των φορολογικών δηλώσεων – Τι πρέπει να προσέξετε εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ιλαρά: Ο ΕΟΔΥ ξεκινά εμβολιασμούς σε γιατρούς και νοσηλευτές
    Με το βλέμμα στραμμένο στους επαγγελματίες υγείας – γιατρούς και νοσηλευτές – και τους εμβολιασμούς τους κατά της ιλαράς, βρίσκεται πλέον ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Όσο και να ακούγεται παράδοξο, οι άνθρωποι της υγείας, παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ανεμβολίαστοι, γεγονός που προβληματίζει τη διοίκηση και τα μέλη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγειας. Μάλιστα όπως δηλώνει στο […] Το άρθρο Ιλαρά: Ο ΕΟΔΥ ξεκινά εμβολιασμούς σε γιατρούς και νοσηλευτές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ρουβίκωνας: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος για απειλές μέσω διαδικτύου
    Ένα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα συνελήφθη το Σάββατο (18/05/2024) σε πλατεία της Αθήνας κατηγορούμενος για απειλές μεσώ διαδικτύου. Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα συνελήφθη για απειλές μέσω διαδικτύου σύμφωνα με το άρθρο 187Α του Ποινικού Κώδικα, το οποίο αναφέρει πως όποιος με οποιονδήποτε τρόπον ή μέσω του διαδικτύου απειλεί με τέλεση τρομοκρατικής πράξης ή προκαλεί […] Το άρθρο Ρουβίκωνας: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος για απειλές μέσω διαδικτύου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.