Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ο Ανδρουλάκης θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και απειλεί με διαγραφές – «Η ΝΔ τρίβει τα χέρια της» του απαντούν
    Την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά επί του παρόντος αποφεύγει να πει αν επιμένει να στηθούν κάλπες το φθινόπωρο του 2025 ή νωρίτερα ώστε να μην δημιουργηθεί κλίμα εσωστρέφειας και συγκρούσεων στο κόμμα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από στελέχη του κόμματος, αφού έφτασε να απειλεί με διαγραφές. Οι αντιδράσεις  “Την […] Το άρθρο Ο Ανδρουλάκης θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και απειλεί με διαγραφές – «Η ΝΔ τρίβει τα χέρια της» του απαντούν εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κασσελάκης: Μόρφωμα η Νέα Αριστερά, ικανοποιητικό το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές – Δείτε live
    Με το ζήτημα της έμφυλης βίας με αφορμή την υπόθεση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, ξεκίνησε τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Κασσελάκης έκανε λόγο για οικογένειες οι οποίες έχουν αφεθεί στην μοίρα τους επιρρίπτοντας ευθύνες στην Πολιτεία, σημειώνοντας πως δεν πρέπει η κοινωνμία να κυλήσει […] Το άρθρο Κασσελάκης: Μόρφωμα η Νέα Αριστερά, ικανοποιητικό το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές – Δείτε live εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Φωτιά σε δασική έκταση στο Νευροκόπι
    Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (17/6) σε δασική έκταση στην περιοχή Τσακαλίνα Νευροκοπίου. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, χωρίς να απειλούνται, μέχρι στιγμής, κατοικημένες περιοχές. Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, 2 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή και από εθελοντές. Το άρθρο Φωτιά σε δασική έκταση στο Νευροκόπι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Απόστολος Λύτρας: Του πήραν τα όπλα, καλείται να μετακομίσει και να λάβει ψυχολογική υποστήριξη
    Πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, μετά την ομολογία του πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο η απόφαση πυροδότησε εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάππα και την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ευτυχία Αδειλίνη, να διατάσσουν κατεπείγουσα προκαταρκτική πειθαρχική […] Το άρθρο Απόστολος Λύτρας: Του πήραν τα όπλα, καλείται να μετακομίσει και να λάβει ψυχολογικ
  • Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοχαρόπουλος με εντολή Κασσελάκη
    Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης έδωσε εντολή να παύσει η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Θεοχαρόπουλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρώην διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοψήφισμα για άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά πρότεινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Παρασκευή 14/6 ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Αν ανοίξουν οι διαδικασίες σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων τότε βεβαίως και θα […] Το άρθρο Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοχαρόπουλος με εντολή Κασσελάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.