Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Θεσσαλονίκη: Μέθεξη, πειρατικές σημαίες και μυσταγωγικό κλίμα για το τέλος της «Διονυσιακής»περιόδου του Θανάση Παπακωνσταντίνου (ΦΩΤΟ+Video)
    Μυσταγωγικό ήταν το κλίμα στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Παρασκευής 31 Μάϊου, με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τους συνεργάτες του να δημιουργούν για άλλη μία φορά μια ξεχωριστή συναυλία, επιτυγχάνοντας τη μέθεξη. «Ρε Θανάση τι λες τώρα, που θα παίζεις ως τις τέσσερις η ώρα» φώναζαν συνθηματικά οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Μέθεξη, πειρατικές σημαίες και μυσταγωγικό κλίμα για το τέλος της «Διονυσιακής»περιόδου του Θανάση Παπακωνσταντίνου (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές – Τουλάχιστον 25 συνολικά
    Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές δολοφονήθηκε χθες Παρασκευή στην πολιτεία Πουέμπλα, στο κεντρικό Μεξικό, λιγότερες από 48 ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες για τις γενικές εκλογές στη χώρα, που σημαδεύτηκαν από κύμα είκοσι και πλέον δολοφονιών υποψηφίων για τοπικά αξιώματα, σύμφωνα με τους επίσημους αριθμούς. Ο Χόρχε Ουέρτα Καμπρέρα, υποψήφιος για μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο […] Το άρθρο Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές – Τουλάχιστον 25 συνολικά εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • «Ηρέμησε»: Ειδικός αποκαλύπτει ποιοι είναι οι καλύτερες απαντήσεις σε αυτή την παραίνεση που μοιάζει με εντολή
    Μια από τις πιο ατυχείς εκφράσεις που ακούμε στην καθημερινότητά μας είναι η παραίνεση «ηρέμησε». Βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με τις φράσεις «μη στενοχωριέσαι», «μην αγχώνεσαι» και πολλές φορές είναι η πιο εκνευριστική από όλες. Ένας δικηγόρος συμβουλεύει όσους ακούνε αυτή τη φράση συχνά να απαντούν με τον κατάλληλο τρόπο και δίνει δυο παραδείγματα απλά, […] Το άρθρο «Ηρέμησε»: Ειδικός αποκαλύπτει ποιοι είναι οι καλύτερες απαντήσεις σε αυτή την παραίνεση που μοιάζει με εντολή εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κυπριακό: 54 βουλευτές στο Ηνωμένο Βασίλειο έστειλαν επιστολή για πτήσεις στα κατεχόμενα
    Πολύ σοβαρή εξέλιξη για το Κυπριακό, μιας και 54 βουλευτές από διαφορετικά πολιτικά κόμματα έστειλαν επιστολή για πτήσεις στα κατεχόμενα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο 54 βουλευτές από διαφορετικά πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένων κάποιων του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος και του Εργατικού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξέφρασαν με επιστολή τους την υποστήριξή τους για την έναρξη απευθείας πτήσεων από το Ηνωμένο […] Το άρθρο Κυπριακό: 54 βουλευτές στο Ηνωμένο Βασίλειο έστειλαν επιστολή για πτήσεις στα κατεχόμενα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤ�
  • Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών νότια της Γαύδου
    Ακόμα μια επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου υπό τον συντονισμό του EKΣEΔ νότια τη Γαύδου. Πιο αναλυτικά, στις 9 περίπου το βράδυ ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χανίων για ύπαρξη μικρού σκάφους, 30 μίλια νότια της Γαύδου. Τους 37 συνολικά επιβαίνοντες περισυνέλλεξε φορτηγό πλοίο όπου τους μετέφερε στα ανοιχτά του λιμανιού της Παλαιόχωρας. […] Το άρθρο Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών νότια της Γαύδου εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.