Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Γάμος: Οι κανόνες καλής συμπεριφοράς του ζευγαριού απέναντι στους καλεσμένους
    Μπορεί να μην υπάρχει σωστός και λανθασμένος τρόπος για να παντρευτεί κάποιος, όμως όλοι ως καλεσμένοι γάμων έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τι είναι αυτό που θα μας διευκόλυνε να παραστούμε σε μια τέτοια εκδήλωση και ταυτόχρονα θα εξασφάλιζε ότι θα περάσουμε καλά. Συχνά γίνεται λόγος για το σαβουάρ βιβρ που πρέπει να ακολουθούν οι καλεσμένοι σε έναν γάμο, […] Το άρθρο Γάμος: Οι κανόνες καλής συμπεριφοράς του ζευγαριού απέναντι στους καλεσμένους εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά
    Θα έλεγε κανείς πως η προσπάθεια διαχείρισης του βάρους και ομαλής λειτουργίας του οργανισμού είναι σταθερή και αδιάκοπη, ιδιαίτερα στον σύγχρονο δυτικό τρόπο ζωής, που χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από επεξεργασμένα τρόφιμα και καθιστική ζωή. Σε αυτή την αέναη «μάχη», μια πρόσφατη μελέτη από ερευνητές του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αριζόνα (ASU) αναδεικνύει ένα συγκεκριμένο διατροφικό μοτίβο ως τον απόλυτο […] Το άρθρο Η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Επικός Τεντόγλου: «Δεν γίνονται αυτά, κατάρα που έκανα δυο φορές 8.65 μέτρα» (Video)
    Ο Μίλτος Τεντόγλου με εξαιρετικό άλμα στα 8.65 μέτρα έκανε προσωπικό ρεκόρ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκο πρωταθλήματος στίβου της Ρώμης. Σε δηλώσεις του είπε: «Ρισπέκτ. Να ζητήσω συγγνώμη, είμαι χάλια, είμαι κουρασμένος. Ήταν ωραίος αγώνας. Προσπάθησα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ, έκανα δυο φορές 8,65 μέτρα, κατάρα, δεν γίνονται αυτά! Βοήθησε το κλίμα […] Το άρθρο Επικός Τεντόγλου: «Δεν γίνονται αυτά, κατάρα που έκανα δυο φορές 8.65 μέτρα» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Τον Οκτώβριο η σειρά animation «Tomb Raider: The Legend of Lara Croft»
    Η ταινία animation «Tomb Raider: The Legend of Lara Croft» έχει επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας. Με έναν από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες των βιντεοπαιχνιδιών, τη Λάρα Κροφτ στον πρωταγωνιστικό ρόλο η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές οθόνες του Netflix στις 10 Οκτωβρίου. Η επίσημη ημερομηνία αποκαλύφθηκε από το Netflix μαζί με ολοκαίνουργιο trailer που παρουσιάζει τη Λάρα […] Το άρθρο Τον Οκτώβριο η σειρά animation «Tomb Raider: The Legend of Lara Croft» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Η Madonna ξεκινά την προετοιμασία της βιογραφικής της ταινίας
    Η Madonna φέρεται να έχει προγραμματίσει να «ξεκινήσει τα γυρίσματα της βιογραφικής της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Γκάρνερ (Julia Garner) μέσα στους επόμενους 12 μήνες» αναφέρει δημοσίευμα της Sun. Η βασίλισσα της ποπ, πέρασε αρκετά χρόνια για να προετοιμάσει το φιλόδοξο έργο, το οποίο ανακοίνωσε για πρώτη φορά το 2020. Όμως τα σχέδια πάγωσαν […] Το άρθρο Η Madonna ξεκινά την προετοιμασία της βιογραφικής της ταινίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.