Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Άδ. Γεωργιάδης: Αναμένω μέσα στο καλοκαίρι την έγκριση της ΕΕ για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία
    Για τα απογευματινά χειρουργεία, τις πολιτικές εξελίξεις, τον τουρισμό αλλά και για το περιστατικό με τη σύλληψη γνωστού ποινικολόγου για ενδοοικογενειακή βία και τη διάταξη «ασπίδα» του υπουργείου Δικαιοσύνης μίλησε στην εκπομπή του ΕΡΤNews «Συνδέσεις» ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Η μεγάλη ζήτηση τουρισμού αυξάνει και τις τιμές. Διότι στην οικονομία ισχύει ο νόμος προσφοράς […] Το άρθρο Άδ. Γεωργιάδης: Αναμένω μέσα στο καλοκαίρι την έγκριση της ΕΕ για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Στ. Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος για ένα νέο σχήμα ακόμα και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα (Video)
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (17/6/24) στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, μία εβδομάδα μετά τις Ευρωεκλογές. «Πρόκειται για άλλη μία υπόθεση που είναι ντροπή. Δεν είναι η Δημοκρατία που μας αξίζει. Χαίρομαι που ο Άρειος Πάγος κινείται» είπε ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στην αρχή της συνέντευξής του […] Το άρθρο Στ. Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος για ένα νέο σχήμα ακόμα και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Επίσημα στο MEGA η Αναστασία Γιάμαλη – Η ανακοίνωση του σταθμού
    Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του Mega. Η ανακοίνωση του καναλιού Το MEGA υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του. Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό «στίβο» του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ. Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη […] Το άρθρο Επίσημα στο MEGA η Αναστασία Γιάμαλη – Η ανακοίνωση του σταθμού εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ο N. Ανδρουλάκης απαντά στον X. Δούκα: Όποιος έχει φιλοδοξίες ας δηλώσει παρών – Θα διαγραφούν όσοι συνεχίζουν τον τοξικό λόγο
    Μια πρόγευση των διαθέσεών του ενόψει Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, την Τετάρτη, έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ΕΡΤ. Σε συνέντευξή του στo κεντρικό δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης και στον Γ. Κουβαρά, ο Ν. Ανδρουλάκης απάντησε στους αμφισβητίες του, λέγοντας πως τον θλίβει το γεγονός ότι ορισμένοι δεν περίμεναν καν να ολοκληρωθεί η διαδικασία των ευρωεκλογών. […] Το άρθρο Ο N. Ανδρουλάκης απαντά στον X. Δούκα: Όποιος έχει φιλοδοξίες ας δηλώσει παρών – Θα διαγραφούν όσοι συνεχίζουν τον τοξικό λόγο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κ. Μητσοτάκης από ΕΕ: Το ΕΛΚ διεκδικεί τη συνέχιση της προεδρίας της Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν (Video)
    «Ο ΕΛΚ διεκδικεί τη συνέχιση της θητείας της Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του προσερχόμενος στις εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. Όπως δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προσέρχεται στις Βρυξέλλες ως νικητής των ευρωεκλογών και δικαιωματικά διεκδικεί τη συνέχιση της προεδρίας της Ούρσουλα […] Το άρθρο Κ. Μητσοτάκης από ΕΕ: Το ΕΛΚ διεκδικεί τη συνέχιση της προεδρίας της Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙ�