Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Τρίτη 10/05/2022

Πέμπτη 05/05/2022

Τετάρτη 04/05/2022

Τρίτη 03/05/2022

Παρασκευή 29/04/2022

Τετάρτη 27/04/2022



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Στόλισαν τον επιτάφιο στα Μιστεγνά
    Με ένα ιδιαίτερο τρόπο προχώρησαν στο στολισμό του Επιταφίου της εκκλησίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Μιστεγνών οι γυναίκες του χωριού το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Πραγματοποίησαν ολονυχτία και έψαλαν το Μοιρολόϊ της Παναγίας, ενώ παράλληλα έκαναν τον στολισμό. The post Στόλισαν τον επιτάφιο στα Μιστεγνά appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Τέτοια ανθοφορία… δεν είναι για χάσιμο!
    Εκτεταμένη καταγράφεται αυτό το διάστημα η ανθοφορία στον ελαιώνα της Λέσβου, με τα βλέμματα όλων, ελαιοπαραγωγών και επαγγελματιών του ελαιοκομικού τομέα, να είναι στραμμένα στον… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Τέτοια ανθοφορία… δεν είναι για χάσιμο! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Διάκριση για μαθήτρια του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης
    Στην δεύτερη και τελική φάση του Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών σπουδών «Ερμής» προκρίθηκε μαθήτρια του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Διάκριση για μαθήτρια του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • “Ανοίγει” και το τελευταίο μέτωπο της Προκυμαίας
    Στο τελευταίο τμήμα της Προκυμαίας θα μπουν την ερχόμενη εβδομάδα τα μηχανήματα για το έργο της ανάπλασης και χθες το Γραφείο Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης ανακοίνωσε τα προσωρινά μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν λόγω της επέκτασης των εργασιών…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Ανοίγει” και το τελευταίο μέτωπο της Προκυμαίας appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Εκλογές για τους εκπαιδευτικούς
    Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς και για αντιπροσώπους για το 21ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί την Πέμπτη 16 Μαΐου, από τις 13:00 έως τις 19:00, στα Κεντρικά Λύκεια της Μυτιλήνης…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Εκλογές για τους εκπαιδευτικούς appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.