Παρασκευή 20/05/2022

Πέμπτη 19/05/2022

Δευτέρα 16/05/2022

Παρασκευή 13/05/2022

Πέμπτη 12/05/2022

Τρίτη 10/05/2022

Πέμπτη 05/05/2022

Τετάρτη 04/05/2022

Τρίτη 03/05/2022Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Καλά μας κάνουν!
  Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών, σου λέει, είμαι και κάνω ό,τι θέλω! Υπ’ αυτήν την έννοια ακριβώς στο κέντρο της Μυτιλήνης άνοιξαν τα φρεάτια, έβαλαν αυτό το πλέγμα από το Σαββατοκύριακο και μέχρι χθες Τρίτη συνέχιζε να παραμένει σε αυτήν την κατάσταση παραβλέποντας ότι παρεμποδίζεται η κυκλοφορία και υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα. Σημειώστε ότι τις νυχτερινές ώρες δεν ανάβει η σήμανση με φλας που την έχουν τοποθετήσει προφανώς για να κρατούν τα προσχήματα, πράγμα που σημαίνει πως όποιος δεν προσέξει και πέσει επάνω κακό του κεφαλιού του! Η Τροχαία ενώ βλέπει μπρ
 • Περίεργη κλοπή στην Περιφέρεια
  Τουλάχιστον περίεργη είναι η κλοπή που διαπιστώθηκε χθες το πρωί στο κτίριο της Οικονομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας επί της οδού Ανδρομέδας στη Μυτιλήνη, παρά την προσπάθεια κύκλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου να υποβαθμίσουν… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Περίεργη κλοπή στην Περιφέρεια appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • «”Σκοτώνουν” τα… πλοία όταν γεράσουν»
  Λίγες μέρες μετά το «Θεόφιλος», και το «Μυτιλήνη» έκανε αυτές τις μέρες το τελευταίο του ταξίδι…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post «”Σκοτώνουν” τα… πλοία όταν γεράσουν» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • 7 υπάλληλοι για το Κάστρο Μυτιλήνης
  “Υψηλή ταχύτητα” έχει βάλει η Αρχαιολογία για την ολοκλήρωση του έργου αποκατάστασης του βόρειου περίβολου στο Κάστρο Μυτιλήνης και για τον λόγο αυτό εξέδωσε νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 7 υπαλλήλων για χρονικό διάστημα 2 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασής της έως τη λήξη του υποέργου…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post 7 υπάλληλοι για το Κάστρο Μυτιλήνης appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
 • Σταθερή και μόνιμη εργασία
  Μαζική ήταν η συμμετοχή των υπαλλήλων των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου στην χθεσινή απεργία, με κύριο αίτημα την μονιμοποίηση των εργαζομένων με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις για πολλά χρόνια…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Σταθερή και μόνιμη εργασία appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.