Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 09/05/2020

Παρασκευή 08/05/2020

Τρίτη 28/04/2020

Σάββατο 25/04/2020

Πέμπτη 23/04/2020



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • «Καίνε» τα πρόστιμα για παράνομη κυκλοφορία οχημάτων
    Για τον εντοπισμό των παραβατών επιστρατεύονται  ηλεκτρονικές διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ με άντληση στοιχείων από τους παραχωρησιούχος αυτοκινητοδρόμων The post «Καίνε» τα πρόστιμα για παράνομη κυκλοφορία οχημάτων first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Αναπτύσσεται τουριστικά το Ντοβρίτσι Ριαχόβου
    Μορφή παίρνει μέρα με την ημέρα ένα από τα μεγάλα έργα τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Πωγωνίου. The post Αναπτύσσεται τουριστικά το Ντοβρίτσι Ριαχόβου first appeared on Πρωινά Νέα.
  • 6Η ΥΠΕ -Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την διοίκηση
    Περίπου 2,5 μήνες μετά τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους υποψήφιους Διοικητές ΥΠΕ, εκδόθηκαν τελικά τα αποτελέσματα με όσους έγραψαν καλά και θα περάσουν στην επόμενη φάση. The post 6Η ΥΠΕ -Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την διοίκηση first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Επίτιμη Δρ. Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών η Ιουλία Τσέτη
    Επίτιμη Διδάκτωρ Φαρμακευτικής από το πανεπιστήμιο Πάτρας αναγορεύθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου, η κα Ιουλία Τσέτη The post Επίτιμη Δρ. Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών η Ιουλία Τσέτη first appeared on Πρωινά Νέα.
  • ΚΩΝ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ -Στη Βουλή η σύμβαση για το Ιωάννινα-Κακκαβιά
    Για την εξέλιξη της εργολαβίας για τον οδικό άξονα Ιωάννινα-Κακκαβιά αναφέρθηκε μέσα από σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κώστας Τασούλας. The post ΚΩΝ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ -Στη Βουλή η σύμβαση για το Ιωάννινα-Κακκαβιά first appeared on Πρωινά Νέα.