Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Πέμπτη 25/07/2019



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Κλειστό το Σπήλαιο του Δράκου από 20 έως και 22 Μαϊου
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Από τον Δήμο Καστοριάς γνωστοποιείται ότι το Σπήλαιο του Δράκου θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 έως και την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται για το έργο: «Αναβάθμιση- Εξωραϊσμός του εσωτερικού παραλίμνιου δρόμου, μεταξύ περιοχής Πετσιά και περιοχής  ΝΟΚ του Δήμου Καστοριάς». Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 θα ξεκινήσει  και πάλι κανονικά η λειτουργία του. Δήμος Καστοριάς The post Κλειστό το Σπήλαιο του Δράκου από 20 έως και 22 Μαϊου appeared first on Φωνή της Καστοριάς.
  • Το Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
     19 Μαϊου 1919: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. 105 χρόνια μετά μένει άσβεστο το καντήλι της μνήμης για τις 353.000 ψυχές των Ελλήνων Ποντίων που πότισαν με το αίμα τους την πατρώα γη του Εύξεινου Πόντου. 105 χρόνια μετά δεν ξεχνούμε, αλλά συσπειρωμένοι αγωνιζόμαστε ώστε ο θρήνος του ξεριζωμού να γίνει τραγούδι δικαίωσης με τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.   The post Το Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου appeared first on Φωνή της Καστοριάς.
  • 10ο τουρνουά παλαιμάχων Καστοριάς
    Σας προσκαλούμε το τριήμερο 24 – 25 – 26 Μαΐου 2024 στην Καστοριά για το 10ο τουρνουά παλαιμάχων με το ακόλουθο πρόγραμμα: The post 10ο τουρνουά παλαιμάχων Καστοριάς appeared first on Φωνή της Καστοριάς.
  • Μήνυμα Ολυμπίας Τελιγιορίδου για την 19η Μαϊου
    Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ Στο μεγάλο ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στους αιώνες της Ιστορίας, η 19η Μαΐου είναι ένα φοβερό ορόσημο θλίψης και ένας  ακατάβλητος οδηγός  Αγώνα. Από τις νέες μας πατρίδες της ελληνικής γης, της ίδιας από την οποία οι αρχαίοι πρόγονοί μας ξεκίνησαν για τον Πόντο, εμείς τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα των Ελλήνων  που μαρτύρησαν στην Γενοκτονία, δίνουμε ξανά  την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Με ιστορική γνώση και ιστορική μνήμη, συνεχίζουμε και εντείνουμε την δίκαιη προσπάθεια για την παγκόσμια αναγνώριση του εγκλήματος. Η
  • Τιμήθηκε στη Καστοριά η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού (φωτογραφίες)
    Η 19η Μαΐου τιμάται ως Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Σήμερα το πρωί, στον  Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς τελέσθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου και στη συνέχεια εψάλη ιερό μνημόσυνο για όλους τους σφαγιασθέντες κατά την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Στο ιστορικό της ημέρας αναφέρθηκε ο δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος. Αμέσως μετά, στο Μνημείο Ηρώων στην πλατεία Μακεδονομάχων, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων. Στ�