Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 08/03/2024

Παρασκευή 01/03/2024

Παρασκευή 23/02/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Κίνα: Η Τσιανγκσί εξελίσσεται σε βιομηχανικά αναδυόμενη επαρχία εγκαταλείποντας την αγροτική παραγωγή
    Η επαρχία Τσιανγκσί, μία παλιά επαναστατική βάση στην Κίνα δεσμεύτηκε χθες, Πέμπτη, για περισσότερες προσπάθειες προς την κατεύθυνση της επίτευξης μιας βιομηχανικής ανάπτυξης υψηλής ποιότητας. Ο Γε Τζιαντσούν κυβερνήτης της επαρχίας, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Πεκίνο, ότι η Τσιανγκσί κατέγραψε σημαντική βελτίωση στο επίπεδο της συνολικής οικονομικής ανάπτυξης της, με το […] The post Κίνα: Η Τσιανγκσί εξελίσσεται σε βιομηχανικά αναδυόμενη επαρχία εγκαταλείποντας την αγροτική παραγωγή appeared first on ypaithros.gr.
  • Τα προβλήματα και οι πολιτικές πνίγουν την αλιεία
    «Αυτό που επικρατεί σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στην παράκτια και τη μέση αλιεία είναι η απογοήτευση, και αν αποφασιστεί να γίνει απόσυρση δεν θα μείνει πάνω από το 15%-20% του αλιευτικού στόλου. Από τη μέση αλιεία δεν θα μείνει κανένα [αλιευτικό]». Αυτή είναι η εικόνα που δίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης […] The post Τα προβλήματα και οι πολιτικές πνίγουν την αλιεία appeared first on ypaithros.gr.
  • Στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο η απονομή του 7ου Alba Business Unusual Award
    Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece επέλεξε να τιμήσει φέτος τον επιχειρηματία Σπύρο Θεοδωρόπουλο, επικεφαλής του Ομίλου Bespoke, απονέμοντάς του το 7ο Business Unusual Award, για τη διαρκή προσφορά του στο ελληνικό επιχειρείν και την κοινωνική του συμβολή. Η 7η εκδήλωση του θεσμού Business Unusual Award πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 15 Μαΐου […] The post Στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο η απονομή του 7ου Alba Business Unusual Award appeared first on ypaithros.gr.
  • Οι πρόσφατοι παγετοί στην Ρωσία κατέστρεψαν το 1% της έκτασης σποράς, δήλωσε η υπουργός Γεωργίας
    Οι πρόσφατοι παγετοί στην Ρωσία έχουν καταστρέψει το 1% της συνολικής έκτασης σποράς, ή περίπου 8.300.000 στρέμματα, δήλωσε σήμερα η υπουργός Γεωργίας. Δύο κύματα παγετών αυτόν τον μήνα επηρέασαν ιδιαίτερα την κεντρική Ρωσία, την περιοχή του Βόλγα και τα νότια τμήματα της Βόρειας Ομοσπονδιακής Περιφέρειας. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ The post Οι πρόσφατοι παγετοί στην Ρωσία κατέστρεψαν το 1% της έκτασης σποράς, δήλωσε η υπουργός Γεωργίας appeared first on ypaithros.gr.
  • ΥΠΑΑΤ: Προσπάθειες να σταματήσουν οι ευνοϊκές εισαγωγές ασιατικού ρυζιού που περιέχουν “τρικυκλαζόλη”
    Προσπάθεια να  σταματήσουν οι ευνοϊκές εισαγωγές ασιατικού ρυζιού που περιέχουν τη δραστική ουσία τρικυκλαζόλη, γίνεται από το ΥΠΑΑΤ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. Όπως επισημαίνει το υπουργείο «μπαίνει τέλος στις ολέθριες συνέπειες για τους Έλληνες αγρότες από τον αθέμιτο ανταγωνισμό εισαγόμενων προϊόντων από τρίτες χώρες που δεν πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις […] The post ΥΠΑΑΤ: Προσπάθειες να σταματήσουν οι ευνοϊκές εισαγωγές ασιατικού ρυζιού που περιέχουν “τρικυκλαζόλη” appeared first on ypaithros.gr.