Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 22/03/2019

Πέμπτη 21/03/2019

Τετάρτη 20/03/2019

Τρίτη 19/03/2019

Δευτέρα 18/03/2019

Παρασκευή 15/03/2019

Πέμπτη 14/03/2019

Τετάρτη 13/03/2019

Τρίτη 12/03/2019



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΑΑΔΕ: Θερινοί έλεγχοι στο σύνολο της επικράτειας
    ΑΑΔΕ: Θερινοί έλεγχοι στο σύνολο της επικράτειας Σε τρεις άξονες θα κινηθούν οι θερινοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ που θα καλύψουν, εκτός από τις τουριστικές περιοχές και τα θέρετρα, το σύνολο της επικράτειας. Ουσιαστικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ, θα ενισχυθεί σημαντικά το περσινό μοντέλο ελέγχων, το οποίο κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο. Τα τρία κύρια […] The post ΑΑΔΕ: Θερινοί έλεγχοι στο σύνολο της επικράτειας appeared first on Κυκλαδική.
  • Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού και Νίκου Συρμαλένιου στη Σαντορίνη
    Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού και Νίκου Συρμαλένιου στη Σαντορίνη Την Παρασκευή 17/5 επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην Βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος. Στην επίσκεψη τους στο νοσοκομείο συναντήθηκαν με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων. Στις συναντήσεις αυτές διαπιστώθηκε η ζοφερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο εξαιτίας της σοβαρής υποστελέχωσης τόσο […] The post Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού και Νίκου Συρμαλένιου στη Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Τα οφέλη που έχει το πρόγραμμα στη ζωή μας – Βοηθά ή αγχώνει
    Τα οφέλη που έχει το πρόγραμμα στη ζωή μας – Βοηθά ή αγχώνει Με τον προγραμματισμό των υποχρεώσεών μας και τον ρόλο που αυτός έχει στη ζωή μας, κατά πόσο είναι βοηθητικός ή μη, ασχολείται σήμερα Κυριακή η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας VITA» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και καλεσμένη την Κατερίνα Γιατζόγλου. Η […] The post Τα οφέλη που έχει το πρόγραμμα στη ζωή μας – Βοηθά ή αγχώνει appeared first on Κυκλαδική.
  • Αυξημένες οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών – Κίνδυνος να εγκαταλειφθούν οι καλλιέργειες
    Αυξημένες οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών – Κίνδυνος να εγκαταλειφθούν οι καλλιέργειες Με θετικό πρόσημο κινήθηκαν οι εξαγωγές νωπών φρούτων και λαχανικών το α’ τρίμηνο του 2024, με την αξία τους να αυξάνεται κατά 5,8% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2023, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία επεξεργάστηκε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων […] The post Αυξημένες οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών – Κίνδυνος να εγκαταλειφθούν οι καλλιέργειες appeared first on Κυκλαδική.
  • Καιρός: Στον κλοιό της αφρικάνικης σκόνης μέχρι το βράδυ της Τετάρτης
    Καιρός: Στον κλοιό της αφρικάνικης σκόνης μέχρι το βράδυ της Τετάρτης Συνεχίζεται η παρουσία της αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι απόγευμα με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά […] The post Καιρός: Στον κλοιό της αφρικάνικης σκόνης μέχρι το βράδυ της Τετάρτης appeared first on Κυκλαδική.