Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πτώση οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά – Καλά στην υγεία του ο οδηγός
    Πτώση οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά – Καλά στην υγεία του ο οδηγός Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για περιστατικό πτώσης ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά. Ο 53χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνων του οχήματος, εξήλθε έχοντας τις αισθήσεις του, πριν […] The post Πτώση οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά – Καλά στην υγεία του ο οδηγός appeared first on Κυκλαδική.
  • Σύμη: Τραγική κατάληξη για τον παρουσιαστή του BBC – Βρέθηκε νεκρός από συνεργείο της ΕΡΤ
    Σύμη: Τραγική κατάληξη για τον παρουσιαστή του BBC – Βρέθηκε νεκρός από συνεργείο της ΕΡΤ Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Μάικλ Μόσλεϊ, του παρουσιαστή του BBC, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, καθώς φαίνεται να βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (9/6) στη Σύμη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκάφος του Λιμενικού […] The post Σύμη: Τραγική κατάληξη για τον παρουσιαστή του BBC – Βρέθηκε νεκρός από συνεργείο της ΕΡΤ appeared first on Κυκλαδική.
  • Ευρωεκλογές 2024: Ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
    Ευρωεκλογές 2024: Ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησαν το πρωί της Κυριακής, οι πολιτικοί αρχηγοί καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές και να πάρουν την τύχη της ζωής τους στα χέρια τους. The post Ευρωεκλογές 2024: Ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος – ΓΕΛ Τραγαίας: Στον αέρα το 2ο τεύχος του περιοδικού “Η Τοπική μας ιστορία” με αφιέρωμα σε εννέα μνημεία
    Νάξος – ΓΕΛ Τραγαίας: Στον αέρα το 2ο τεύχος του περιοδικού “Η Τοπική μας ιστορία” με αφιέρωμα σε εννέα μνημεία Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι μαθητές του σχολείου μας επέλεξαν οι ίδιοι και παρουσιάζουν, στο 2ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού του ΓΕ.Λ Τραγαίας, “Η Τοπική μας Ιστορία”, εννέα (9) μνημεία του νησιού μας, αντλώντας υλικό […] The post Νάξος – ΓΕΛ Τραγαίας: Στον αέρα το 2ο τεύχος του περιοδικού “Η Τοπική μας ιστορία” με αφιέρωμα σε εννέα μνημεία appeared first on Κυκλαδική.
  • Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Νάξο, Κύθνο και Θήρα τη Δευτέρα 10/6
    Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Νάξο, Κύθνο και Θήρα τη Δευτέρα 10/6 10/6/2024 7:30:00 πμ 10/6/2024 9:30:00 πμ ΝΑΞΟΥ ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΑΛΑΙΟΣ, ΜΕΛΑΝΕΣ, ΚΙΝΙΔΑΡΟΣ, ΜΟΝΗ, ΚΟΡΩΝΟΣ, ΚΕΡΑΜΩΤΗ, ΛΥΩΝΑΣ, ΑΡΓΟΚΟΙΛΗ, ΚΩΜΙΑΚΗ, ΣΚΑΔΟ, ΜΕΣΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΑΓΙΑ, ΧΙΛΙΑ ΒΡΥΣΗ, ΕΓΓΑΡΕΣ, ΓΑΛΗΝΗ, ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΚΤΕΟ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΟΣ ΓΑΛΑΝΑΔΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ, ΣΤΕΛΙΔΑ, ΒΑΓΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ, ΜΑΡΑΓΚΑΣ, 10/6/2024 7:30:00 πμ […] The post Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Νάξο, Κύθνο και Θήρα τη Δευτέρα 10/6 appeared first on Κυκλαδική.