Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 16/03/2024

Σάββατο 09/03/2024

Σάββατο 02/03/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Γιατί η μουσική μπορεί να μας αλλάζει τη διάθεση
    Η μουσική προάγει την απελευθέρωση νευροχημικών ουσιών που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Πολλοί από εμάς στρέφουμε τη μουσική για να μας φτιάξει τη διάθεση ή να μας ηρεμήσει. Ίσως ένα κομμάτι να σας κάνει να αισθάνεστε μελαγχολικοί. Ή κάποιο άλλο να σας προκαλεί χαρά. Τα συναισθήματα αυτά δεν είναι μόνο στο κεφάλι σας. Υπάρχουν […] Το άρθρο Γιατί η μουσική μπορεί να μας αλλάζει τη διάθεση εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Μύκονος: Στα χέρια πιάστηκαν οι συνέταιροι γνωστής ψαροταβέρνας
    Στα χέρια πιάστηκαν οι ιδιοκτήτες γνωστής ψαροταβέρνας στη Μύκονο προκαλώντας σοβαρό επεισόδιο νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι δύο άντρες μετά από έντονη λογομαχία, πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε συμπλοκή με την συμμετοχή κι άλλων προσώπων. Ποια ήταν η αφορμή Όπως λένε αιτία για τον άγριο καβγά ήταν ένα χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του […] Το άρθρο Μύκονος: Στα χέρια πιάστηκαν οι συνέταιροι γνωστής ψαροταβέρνας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πανελλήνιες: Πώς μπορεί ο ύπνος να σας βοηθήσει να γράψετε καλύτερα
    Πόσες ώρες ύπνου χρειάζεστε οπωσδήποτε το 24ωρο και τι συνέπειες υπάρχουν όταν δεν κοιμάστε αρκετά. Οι έφηβοι που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις, καλό είναι να μειώσουν το ξενύχτι, να βάλουν ένα πρόγραμμα στον ύπνο τους και να φροντίσουν να κοιμούνται αρκετά κάθε νύχτα. Νέα μελέτη επιβεβαιώνει πως ο καλός ύπνος το βράδυ είναι απαραίτητος για να […] Το άρθρο Πανελλήνιες: Πώς μπορεί ο ύπνος να σας βοηθήσει να γράψετε καλύτερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Γιατί οι έξυπνοι άνθρωποι προτιμούν να είναι μόνοι;
    Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μοναξιά προκαλείται από κακές κοινωνικές δεξιότητες ή από έλλειψη φίλων γύρω τους. Αλλά αποδεικνύεται ότι ακόμα και όταν περιτριγυριζόμαστε από φίλους και ανάμεσα σε πλήθη, μπορούμε ακόμα να νιώθουμε άδειοι και μόνοι. Η μοναξιά δεν μοιάζει ευχάριστο πράγμα. Αλλά από την εμπειρία με τα χρόνια, βλέπουμε ότι οι άνθρωποι με […] Το άρθρο Γιατί οι έξυπνοι άνθρωποι προτιμούν να είναι μόνοι; εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θρίλερ στα Άνω Λιόσια: Σε ψυχιατρείο για πραγματογνωμοσύνη ο γιος – Αρνείται ότι τεμάχισε τον πατέρα του
    Σοκάρει το θρίλερ που αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στα Άνω Λιόσια, με τη σορό ενός 82χρονου να βρίσκεται καμένη και διαμελισμένη. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος γιος του 82χρονου, ο οποίος ζούσε στο ίδιο σπίτι μαζί του, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ύστερα από καταγγελία των γειτόνων, λόγω δυσοσμίας. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, […] Το άρθρο Θρίλερ στα Άνω Λιόσια: Σε ψυχιατρείο για πραγματογνωμοσύνη ο γιος – Αρνείται ότι τεμάχισε τον πατέρα του εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.