Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 20/07/2019

Σάββατο 13/07/2019

Σάββατο 06/07/2019

Παρασκευή 05/07/2019



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά στα διπλά του Roland Garros
    Η βροχή στο Παρίσι έχει ανατρέψει κάθε προγραμματισμό στο Roland Garros και ήδη ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε… θύμα του καιρού, με την αναβολή των αγώνων του στα διπλά. Στο διπλό ανδρών και στο μεικτό θα αγωνιζόταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα έπαιζε μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, αλλά και την σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα. Τελικά αυτό δε […] Το άρθρο Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά στα διπλά του Roland Garros εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Αγρίνιο: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες που χτύπησαν εστιάτορα με σιδερένιο γκλοπ (Video)
    Έρευνες ώστε να βρουν τους τρεις άνδρες που έσπασαν το κεφάλι εστιάτορα στο Αγρίνιο γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό πραγματοποιεί η Αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε σε μαγαζί στο Παναιτώλιο όταν σε αυτό εισήλθε παρέα τριών ατόμων, κατοίκων του χωριού, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης. Οι τρεις άνδρες παρήγγειλαν να φάνε, ωστόσο σε λίγο ένας εξ αυτών έκανε […] Το άρθρο Αγρίνιο: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες που χτύπησαν εστιάτορα με σιδερένιο γκλοπ (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ιστορική πρωτιά: Η Κίνα προσεδάφισε σκάφος στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού (Video)
    Το σεληνιακό σκάφος Chang’e-6 θα είναι το πρώτο που θα συλλέξει δείγματα από μια περιοχή της επιφάνειας που δεν έχει εξερευνηθεί. Η Κίνα προσεδάφισε την Κυριακή ένα μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο στην άλλη πλευρά της Σελήνης, σε μια αποστολή-ορόσημο με στόχο την ανάκτηση των πρώτων στον κόσμο δειγμάτων πετρωμάτων και εδάφους από το σκοτεινό σεληνιακό ημισφαίριο, ανακοίνωσε η […] Το άρθρο Ιστορική πρωτιά: Η Κίνα προσεδάφισε σκάφος στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Μουρίνιο: «Υπέγραψε για 2 χρόνια στην Φενέρμπαχτσε»
    Μόνο η ανακοίνωση από την Φενέρμπαχτσε απομένει για να «σφραγιστεί» και τυπικά το deal με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Αν και από το Λονδίνο όπου βρίσκεται για να σχολιάσει για λογαριασμό της αγγλικής τηλεόρασης τον αποψινό μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ντόρτμουντ, ο Special One σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο […] Το άρθρο Μουρίνιο: «Υπέγραψε για 2 χρόνια στην Φενέρμπαχτσε» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πάτρα: Προσαγωγή 12χρονου – Αφαίρεσε κάρτα από γυναίκα σε ΑΤΜ και την τραυμάτισε
    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και προσήχθη ο 12χρονος υιός της. Ειδικότερα, ο 12χρονος, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, προσέγγισε μια γυναίκα που πραγματοποιούσε συναλλαγή σε ΑΤΜ και της αφαίρεσε την τραπεζική της κάρτα, ενώ όταν […] Το άρθρο Πάτρα: Προσαγωγή 12χρονου – Αφαίρεσε κάρτα από γυναίκα σε ΑΤΜ και την τραυμάτισε εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.