Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 12/09/2020

Σάββατο 05/09/2020

Σάββατο 29/08/2020



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το εορταστικό μήνυμα του πρωθυπουργού από την Τήνο
    «Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το Πάσχα. «Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις ‘Αγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις ‘Αγιες μέρες, αγωνίζ
  • Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στην οδό Λαγκαδά
    Νεκρό βρέθηκε ένα άτομο από πυροβολισμούς που δέχθηκε στην οδό Λαγκαδά, στη Σταυρούπολη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αποκλειστεί ο χώρος. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ Το άρθρο Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στην οδό Λαγκαδά εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Μία σύλληψη στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων
    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε, δυο συσκευές εκτόξευσης πολλαπλών φωτοβολίδων των 100 βολών και μία συσκευή εκτόξευσης πολλαπλών φωτοβολίδων των 16 βολών, τα οποία και κατασχέθηκαν. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ Το άρθρο Μία σύλληψη στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Έγκλημα-σοκ στη Θεσσαλονίκη! Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου!
    Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από επιβαίνοντες σε διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. πηγή φωτογραφίας thestival.gr     Το άρθρο Έγκλημα-σοκ στη Θεσσαλονίκη! Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Δείτε την πρόγνωση του καιρού από το βράδυ της Ανάστασης μέχρι και την Πέμπτη
    Μεγάλο Σάββατο Στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 20 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 24 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 25 �