Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Κυριακή 25/10/2020

Παρασκευή 23/10/2020

Πέμπτη 22/10/2020

Τετάρτη 21/10/2020

Τρίτη 20/10/2020

Δευτέρα 19/10/2020

Κυριακή 18/10/2020

Παρασκευή 16/10/2020

Πέμπτη 15/10/2020

Τετάρτη 14/10/2020

Τρίτη 13/10/2020

Δευτέρα 12/10/2020



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νίκος Χαρδαλιάς: Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και το Ζεφύρι για τον Επιτάφιο
    Ξεχωριστή ήταν φέτος η Μ. Παρασκευή για τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, καθώς προτίμησε να ακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου μακριά από τις λαμπρές τελετές που διοργανώνονται με μέριμνα της Περιφέρειας στη Μητρόπολη. Νωρίς το απόγευμα, ο Περιφερειάρχης βρέθηκε στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου ακολούθησε τον Επιτάφιο στο παρεκκλήσι του ιδρύματος, μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τους ασθενείς που δίνουν τον δικό τους αγώνα.   Αμέσως μετά, ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στο Ζεφύρι, στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού, μια κίνηση αναμενόμενη �
  • Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου
    Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτόπουλου, όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό. Σε ανάρτηση του ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε «Έφυγε η Άννα» και σε σχόλια ακολούθων ανέβασε ένα βίντεο με την ηθοποιό από το Ηρώδειο. Η Άννα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Κυψέλη. Από τα παιδικά της χρόνια ήθελε να γίνει ηθοποιός. Μεγάλωσε σε μεγαλοαστικό περιβάλλον, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το θέατρο, ενώ και οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Όταν την έστειλαν στην Ελβετία για σπουδές, γύρισε κρυφά και έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό. Μαζί με τον Σταμάτη Φασουλ
  • Την Τετάρτη έρχεται στην Πάτρα ο Βασίλης Κικίλιας
    Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας. Με την αντιπυρική περίοδο να έχει ξεκινήσει, ο Υπουργός αναμένεται να περιοδεύσει σε δομές και υπηρεσίες που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο Υπουργός αναμένεται να ξεκινήσει τις επισκέψεις του στις 10 το πρωί. Επιπλέον, δεν αποκλείεται ο κ. Κικίλιας να συνοδεύεται από τον αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος Θεόδωρο Βάγια.  
  • Υπό έλεγχο φωτιά στο Μούρεσι Πηλίου, παραμένουν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
    Υπό έλεγχο τέθηκε λίγες ώρες αργότερα η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο Μούρεσι Πηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να βρίσκονται στο σημείο. Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Στο σημείο επιχείρησαν 39 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να συνδράμουν και δυο εναέρια μέσα. Όπως επισημαίνει αντιδήμαρχος, Νίκος Καμπούρης, «ήταν άμεση η κινητοποίηση του μηχανισμού. Η φωτιά είναι υπό έλεγχο».
  • Κρήτη: Σύλληψη 43χρονου για revenge porn
    Ένας 43χρονος Αλβανός πρόκειται να κάνει Πάσχα στα κρατητήρια, μετά την καταγγελία από την 41χρονη Αλβανίδα σύντροφό του, ότι διακινούσε φωτογραφία της στο διαδίκτυο. Αφορμή για την καταγγελία στάθηκε ένα ακόμη ενδοοικογενειακό επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς η 41χρονη τον κατήγγειλε και για σωματική βία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο για εκδικητική πορνογραφία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες, και πλέον είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.