Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Δευτέρα 01/11/2021

Κυριακή 31/10/2021

Σάββατο 30/10/2021

Παρασκευή 29/10/2021

Τετάρτη 27/10/2021

Τρίτη 26/10/2021

Δευτέρα 25/10/2021

Κυριακή 24/10/2021

Σάββατο 23/10/2021

Παρασκευή 22/10/2021

Πέμπτη 21/10/2021

Τετάρτη 20/10/2021



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου: Διακήρυξη για την προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής
    Στις 14 Μαΐου στο Σπλιτ της Κροατίας, τα ‘Φόρα’, των Επιμελητηρίων πόλεων και Πανεπιστημίων χωρών της Αδριατικής και του Ιονίου υπέγραψαν την Κοινή Διεθνή Διακήρυξη του Σπλιτ για την προστασία και την προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής στα πλαίσια της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής και Ιονίου. Στην υπογραφή της Διακήρυξης συμμετείχε ως εκπρόσωπος των Επιμελητηρίων ο Αντιπρόεδρος του […] Το άρθρο Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου: Διακήρυξη για την προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Εν αναμονή των τελικών σχεδίων για την κατασκευή της μονάδας πολυτελών κατοικιών «Mare Terra»
    Ο χρόνος από την έναρξη της μίσθωσης για την αξιοποίηση της παραθαλάσσιας έκτασης του Κληροδοτήματος «Μαρίας Παναγιωτόπουλου» περνά καθώς ο επενδυτής, η κυπριακών συμφερόντων «G. ARVANITAKIS GROUP PUBLIC LTD», διανύει ήδη το πρώτο μισό της περιόδου χάριτος που έχει δοθεί από το Φιλοπροοδευτικό Σωματείο Λαμπιρίου. Ήδη αυτό το μήνα Μάιο κλείνουν τρία χρόνο από το […] Το άρθρο Εν αναμονή των τελικών σχεδίων για την κατασκευή της μονάδας πολυτελών κατοικιών «Mare Terra» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Υπερκομματική επιτυχία και αναγνώριση
    Εξαιρετική επιτυχία είχε για άλλη μία χρονιά ο Ιάσονας Φωτήλας ως ερασιτέχνης ηθοποιός, καθώς η κωμωδία «Διπλή Ταρίφα» στην οποία πρωταγωνιστούσε ήταν… sold out σε όλες τις παραστάσεις της, στο θέατρο «Επίκεντρο». Ο Ιάσονας επιβεβαίωσε το υποκριτικό του ταλέντο επί σκηνής, συγκέντρωσε πολλά και κολακευτικά σχόλια σε μία παράσταση που είχε ιδιαίτερη σημασία για τον […] Το άρθρο Υπερκομματική επιτυχία και αναγνώριση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Εκπέμπουν SOS οι κάτοικοι για το γήπεδο του Ρίου
    Επικίνδυνο είναι το γήπεδο του Ρίου το οποίο έχει αφεθεί στην μοίρα του από τη δημοτική αρχή. Πάγκοι οι οποίοι έχουν γυρίσει με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος είτε να πέσουν σε κάποιο αυτοκίνητο, είτε να τραυματιστούν παιδιά. Η περίφραξη έχει υποχωρήσει με τις μπάλες να βγαίνουν εκτός γηπέδου και να σπάνε τις τζαμαρίες των σπιτιών […] Το άρθρο Εκπέμπουν SOS οι κάτοικοι για το γήπεδο του Ρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Ο πόνος ξεκινάει πάντα από τα ονόματα»
    Με ένα αφιέρωμα βασισμένο σε δραματοποιημένη ποίηση των Καρλ Ουέντελ Χάιμς, Μάρθας Βασκαντήρα, Σπύρου Βρεττού, Διονυσίου Καρατζά, Γιώργου Κοζία, Μαρίας Κοσσυφίδου, Ευτυχίας Λαμπροπούλου, Γεωργίας Νικολοπούλου και Ιάσονα Πανέτα-Φελούρη τιμά ο δήμος της Πάτρας τη μνήμη των θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη. Το αφιέρωμα με τίτλο « Ο πόνος ξεκινάει πάντα από τα ονόματα» θα […] Το άρθρο «Ο πόνος ξεκινάει πάντα από τα ονόματα» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.