Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Κυριακή 05/01/2020

Σάββατο 04/01/2020

Παρασκευή 03/01/2020

Τετάρτη 01/01/2020

Τρίτη 31/12/2019

Δευτέρα 30/12/2019

Κυριακή 29/12/2019

Σάββατο 28/12/2019

Παρασκευή 27/12/2019

Τρίτη 24/12/2019

Δευτέρα 23/12/2019

Κυριακή 22/12/2019



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάτρα: Τον βρήκαν μέσα στα αίματα – ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες
    Μέσα στα αίματα βρέθηκε 68χρονος  πριν από λίγο μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα. Το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία ενημερώθηκαν από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο ανέφερε οτι ο άνδρας είχε τραυματιστεί στο χέρι και στον λαιμό. Μάλιστα από τις φλέβες του είχε αιμορραγία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με […] Το άρθρο Πάτρα: Τον βρήκαν μέσα στα αίματα – ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Διεθνείς Γεωπολιτικές Εξελίξεις – Εκδήλωση την Παρασκευή στις 5 μ.μ. από το ΙNΑΔΕ
    Μια άκρως ενδιαφέρουσα και επίκαιρη εκδήλωση διοργανώνει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε) με τίτλο «Η πορεία της Ελλάδας & της Ευρώπης στο πλαίσιο των Διεθνών Γεωπολιτικών Εξελίξεων», την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 17.00 στην Αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών. Με φόντο τις γεωπολιτικές εξελίξεις, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ), πρόκειται να θέσει […] Το άρθρο Πάτρα: Διεθνείς Γεωπολιτικές Εξελίξεις – Εκδήλωση την Παρασκευή στις 5 μ.μ. από το ΙNΑΔΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κέρκυρα: 35χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού
    Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε μια 35χρονη από την Αυστραλία η οποία βρίσκεται μόνη της στην Κέρκυρα για διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη υποστήριξε σε γιατρό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου του νησιού ότι έπεσε θύμα επίθεσης και βιασμού από άγνωστο άνδρα. Εκείνος αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό. Όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, το βράδυ της Τρίτης, […] Το άρθρο Κέρκυρα: 35χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δώρο Πάσχα, επιδόματα, αναδρομικά: Όλες οι πληρωμές μέχρι τέλος Απριλίου
    Με την πληρωμή της επιδότησης ανεργίας αλλά και του Δώρου Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους ξεκίνησε νωρίτερα στις 19 Απριλίου το πακέτο πληρωμών του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Απριλίου. Προπληρώθηκαν επίσης το επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας, το βοήθημα ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, η ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας και το επίδομα γονικής άδειας. Νωρίτερα λόγω Πάσχα θα καταβληθούν οι συντάξεις μη μισθωτών του ΕΦΚΑ. Ειδικότερα: Συντάξεις Την 25η/4/2024,ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως […] Το άρθρο Δώρο Πάσχα, επιδόματα, αναδ
  • Αναστάτωση το μεσημέρι της Τρίτης στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου
    Τοξικομανής χειροδίκησε σε βάρος φοιτητών Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά επιθέσεων από τοξικοεξαρτημένα άτομα στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, μέρα μεσημέρι, στην καρδιά της Πάτρας. Λίγες μέρες μετά από την επίθεση ενός ατόμου στις υπαλλήλους του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, χθες το μεσημέρι, ο ίδιος επιτέθηκε σε δύο φοιτητές. Συγκεκριμένα, ο άνδρας χειροδίκησε εναντίον μιας […] Το άρθρο Αναστάτωση το μεσημέρι της Τρίτης στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.