Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Δευτέρα 04/02/2019

Κυριακή 03/02/2019

Σάββατο 02/02/2019

Παρασκευή 01/02/2019

Τετάρτη 30/01/2019

Τρίτη 29/01/2019

Δευτέρα 28/01/2019

Κυριακή 27/01/2019

Σάββατο 26/01/2019

Παρασκευή 25/01/2019

Πέμπτη 24/01/2019

Τετάρτη 23/01/2019



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάτρα: Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους
    Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται μέλος μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσαν κυρίως ηλικιωμένους. Πρόκειται για απατεώνες που τηλεφωνούσαν σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους και με τη γνωστή μέθοδο των δήθεν τροχαίων, ζητούσαν χρήματα για να “σώσουν” κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο. Η αστυνομία αξιοποιώντας πληροφορίες, συνέλαβε τον δράση στην Πάτρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό με […] Το άρθρο Πάτρα: Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Από τον Φεβρουάριο είχε πεθάνει ο 82χρονος – «Δεν άντεξα τη δυσοσμία» ισχυρίστηκε ο γιος του
    Από τον Φεβρουάριο είχε εξαφανιστεί ο 82χρονος που έμενε στην μονοκατοικία επί της οδού Αγαμέμνονος στα Άνω Λιόσια και χθες το βράδυ η σορός του βρέθηκα καμένη στην αυλή του σπιτιού του. Όπως όλα δείχνουν ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από τότε και ο 59χρονος γιος του τον κρατούσε μέσα στο σπίτι όλους αυτούς τους μήνες. Είχε πεθάνει […] Το άρθρο Από τον Φεβρουάριο είχε πεθάνει ο 82χρονος – «Δεν άντεξα τη δυσοσμία» ισχυρίστηκε ο γιος του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στην Πάτρα και ο Παύλος Χρηστίδης
    Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον εκδότη της «Γ», Ιωάννη Χρ. Χριστόπουλο είχε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της εφημερίδας, στο περιθώριο της χθεσινής του επίσκεψης στην Πάτρα, όπου παρευρέθηκε στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο κ. Χρηστίδης δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο […] Το άρθρο Στην Πάτρα και ο Παύλος Χρηστίδης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επιστροφή στην πατρίδα για άλλα οκτώ παλικάρια της ΕΛΔΥΚ
    Τι κι αν έχουν περάσει πενήντα χρόνια, η τραγωδία της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, παραμένει πάντοτε ζωντανή…. Χθες, στην Ελευσίνα προσγειώθηκε ένα C 130 που  μετέφερε τα οστά οκτώ Ελλήνων πεσόντων κατά την εισβολή του «Αττίλα», ενώ προχθές ενταφιάστηκαν στον Τύμβο Μακεδονίτισσας τα οστά άλλων επτά. Τα ονόματα των 15 πεσόντων είναι τα εξής: Κρατημένος […] Το άρθρο Επιστροφή στην πατρίδα για άλλα οκτώ παλικάρια της ΕΛΔΥΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Νυχτερινό ρεύμα: Ποιες αλλαγές έρχονται – Αυτά είναι τα οφέλη για τους καταναλωτές
    Αρχίζει σήμερα στις  7 π.μ η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας να υποχωρεί στην ημερήσια αγορά του Χρηματιστηρίου καθώς αυξάνεται η συμμετοχή των φωτοβολταϊκών στην κάλυψη του φορτίου, που εκτοπίζει τις ακριβότερες θερμικές μονάδες. Ακριβώς την ίδια στιγμή, στις 7 π.μ. λήγει η ισχύς του μειωμένου νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος , που ισχύει για όσους έχουν νυχτερινό μετρητή και […] Το άρθρο Νυχτερινό ρεύμα: Ποιες αλλαγές έρχονται – Αυτά είναι τα οφέλη για τους καταναλωτές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.