Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Πέμπτη 25/04/2024

Τετάρτη 24/04/2024

Τρίτη 23/04/2024

Δευτέρα 22/04/2024

Κυριακή 21/04/2024

Σάββατο 20/04/2024

Παρασκευή 19/04/2024

Πέμπτη 18/04/2024

Τρίτη 16/04/2024

Δευτέρα 15/04/2024

Κυριακή 14/04/2024

Σάββατο 13/04/2024Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για τη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών
  Εκπνέει τη Μεγάλη Τρίτη, 30/4, η προθεσμία που έχουν οι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση των POS με τις ταμειακές τους μηχανές. Ήδη, το 94% των επιχειρήσεων έχουν συμμορφωθεί με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, καθώς είτε έχουν διασυνδεθεί είτε έχουν προγραμματίσει ραντεβού με τεχνικό εγκατάστασης για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένας μικρός αριθμός επιχειρήσεων […] Το άρθρο Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για τη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρ�
 • Σούπερ Λίγκα 2: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ
  Ο Βασίλειος Φίτσας του συνδέσμου διαιτητών Πρέβεζας/Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Β που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο γήπεδο Αγυιάς (16:00) για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2. Βοηθούς θα έχει τους Κωνσταντίνο Λιόντο (Ηπείρου), Νικόλαο Τριαντάφυλλο (Κορίνθου). Τέταρτος […] Το άρθρο Σούπερ Λίγκα 2: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Ελληνικά ομόλογα: Διπλασιάστηκαν σε έξι μήνες οι ποιοτικοί επενδυτές
  «Πάτησε» γερά στην επενδυτική βαθμίδα από χθες η Ελλάδα. Και αυτό αποτυπώθηκε όχι μόνο στην εντυπωσιακή προσφορά υποψηφίων επενδυτών που ξεπέρασε τα 33 δισ. ευρώ, αλλά ότι χωρίς κανένα «δεκανίκι» του παρελθόντος πια και υπό αντίξοες «πολεμικές» συνθήκες στην αγορά, προσέλκυσε σχεδόν διπλάσιους σταθερούς και ποιοτικούς επενδυτές από όσους συμμετείχαν μέχρι και το 2023 στις […] Το άρθρο Ελληνικά ομόλογα: Διπλασιάστηκαν σε έξι μήνες οι ποιοτικοί επενδυτές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους – Με διαδικασίες εξπρές η επιστροφή φόρου
  Ανοίγει σήμερα, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, η πλατφόρμα υποβολής φορολογικών δηλώσεων, έστω και καθυστερημένα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό. Εκείνοι που αναμένεται να σπεύσουν πρώτοι να υποβάλουν τις δηλώσεις τους είναι όσοι αναμένουν επιστροφή φόρου. Και αυτό γιατί στις συγκεκριμένες περιπτώσεις έχουν υιοθετηθεί διαδικασίες εξπρές. Εκείνοι που έχουν να λάβουν χρήματα από την Εφορία βλέπουν εντός λίγων ημερών τα […] Το άρθρο Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους – Με διαδικασίες εξπρές η επιστροφή φόρου εμφανίστη
 • Πάτρα: Δέος και συγκίνηση – Στο Αρσάκειο έφθασε η Ολυμπιακή Φλόγα – Φωτό
  Σήμερα είναι μια μέρα γεμάτη συμβολισμούς Ειρήνης, Ευγενούς Άμιλλας και αναγωγές στα Ολυμπιακά ιδεώδη με προεξάρχον το μείζον μήνυμα της πολεμικής εκεχειρίας σε καιρούς που μας κυκλώνουν οι πολεμικές συρράξεις και κανένας ήχος δεν φαίνεται να αγγίζει τους εμπλεκόμενους. Η Πάτρα υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Το μήνυμα – Φλόγα αναμένεται να […] Το άρθρο Πάτρα: Δέος και συγκίνηση – Στο Αρσάκειο έφθασε η Ολυμπιακή Φλόγα – Φωτό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.