Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 24 ΜΑΪΟΥ
Ευκαιρίες - Αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις
εργασίας στο Βοστάνειο
σελ. 18
"NEATI
Μικρές
Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3319 ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΪΟΥ 2024
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ
ΜΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
ΠΑΡΑΣΧΟ ΜΑΝΙΑΤΗ
Μουσικά
επιτεύγματα
στο Youtube
σελ. 14
ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ
ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ
Συζητώντας για
τον καρκίνο του
μαστού
σελ. 3
400 ΕΥΡΩ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ
ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
«Βαθιά το χέρι
στην τσέπη» για
τους τουρίστες
Blue Star 1
ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ
σελ. 13
ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ
ΓΙΑ... ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΔΙΩΞΗ
Μηνύσεις
και αγωγές
από εστιάτορα
για την πέργκολα!
σελ. 8
ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
Όλοι οι δρόμοι
οδηγούν στον
Ταξιάρχη
σελ. 4

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Με πλοίο της Seajets το δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη
    Για τις 11 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει με πλοίο της εταιρείας Seajets το δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη από την Μυτιλήνη. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσο σταθμό τη Λήμνο. The post Με πλοίο της Seajets το δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Επικίνδυνη φωτιά στον Αφαλωνα
    Επικίνδυνη πυρκαγιά στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στον Αφαλωνα, ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε γεωργική έκταση και πολύ κοντά στο πευκοδάσος σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από αγρότη που εκτελούσε εργασίες καθαρισμού στο κτήμα του με χορτοκοπτικό μηχάνημα. Ευτυχώς, οι πυροσβέστες πρόλαβαν το συμβάν πριν επεκταθεί, ενώ ρίψεις νερού έκανε και πετζετελ αεροσκάφος. The post Επικίνδυνη φωτιά στον Αφαλωνα appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Γύρισαν την “πλάτη” στον Κατράνη
    Απών από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής ήταν ο Νίκος Κατράνης, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο την τελευταία εβδομάδα λόγω των απαράδεκτων δηλώσεων που έκανε εναντίον της Προέδρου του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού, μετά την ομιλία της στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, μιλώντας για “εργαλειοποίηση του τραγικού συμβάντος με κομματικούς σκοπούς”. Οι παρατάξεις Αλατζά και Συκά ζήτησαν για μια ακόμη φορά να παραιτηθεί από την θέση του ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, ενώ η
  • Η αλληλεγγύη έκανε (και πάλι) το θαύμα της!
    Θαύματα κάνει η αλληλεγγύη και η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των φορέων απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη, όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο νησί μας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Η αλληλεγγύη έκανε (και πάλι) το θαύμα της! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Η ΓΕΡΑΓΩΤΙΣΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΑΚΑΒΑΝΗ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: «Οφείλουμε να επαναφέρουμε την πολιτική στην κοινωνία»
    Είναι το μεγαλύτερο παιδί πολύτεκνης οικογένειας εκπαιδευτικών, ο πατέρας της Δημήτρης Κακαβάνης έχει καταγωγή από την Λέσβο και η μητέρα της, Ουρανία Κοττά, από τον Πλάτανο Αχαΐας.  Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση τα οικονομικά και με μεταπτυχιακές σπουδές και επιμορφώσεις σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, Γαλλίας και Ελβετίας. Είναι συνιδρύτρια Κοινωφελούς Οργανισμού, που στηρίζει μόνες μητέρες να αποκτήσουν δεξιότητες για να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας.  Η συμπατριώτισσά μας Γεραγώτισσα κατ