Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τέσσερις άξονες για την ανάπτυξη του Δήμου Β. Τζουμέρκων
    Το Τμήμα Ηπείρου του ΤΕΕ υποστηρίζοντας το ρόλο του ως Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας, συμμετείχε στο Φεστιβάλ The post Τέσσερις άξονες για την ανάπτυξη του Δήμου Β. Τζουμέρκων first appeared on Πρωινά Νέα.
  • 22.000 κιλά φρούτων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ
    22.000 κιλά φρούτων μοιράστηκαν από το Δήμο Ιωαννιτών σε πολίτες που είναι δικαιούχοι ΤΕΒΑ καθώς επίσης και σε οικογένειες Πολυτέκνων και Τριτέκνων. The post 22.000 κιλά φρούτων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ first appeared on Πρωινά Νέα.
  • ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ -Αιμοδοσία στο Κουτσελιό
    Η αιμοδοσία θα γίνει στην αίθουσα συνελεύσεων του κοινοτικού καταστήματος στην κεντρική πλατεία του χωριού. The post ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ -Αιμοδοσία στο Κουτσελιό first appeared on Πρωινά Νέα.
  • ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ -Ζητούν την επαναλειτουργία των καταφυγίων
    Ο χώρος αποτελείται από 72 μικρά δωμάτια με στενούς διαδρόμους και παραμένει καλά διατηρημένος στο πέρασμα των χρόνων. The post ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ -Ζητούν την επαναλειτουργία των καταφυγίων first appeared on Πρωινά Νέα.
  • ΤΙΝΑ ΖΕΚΑ -«Χωρίς κανένα όραμα ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας»
    Στα προβλήματα που δημιουργεί, και όχι σε αυτά που καλείται να διαχειριστεί επικεντρώνεται η κριτική που ασκεί η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζόμενων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων Τίνα Ζέκα The post ΤΙΝΑ ΖΕΚΑ -«Χωρίς κανένα όραμα ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας» first appeared on Πρωινά Νέα.