Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
πες Μικρές
ΕΛΤΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
Landens?
Το Σχολικός τουρισμός για ακόμη μια χρονιά Αγγελίες
Χρυσές Ευκαιρίες
"ΝΕΑ της
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3279 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ
ΤΟ ΜΠΑΪΡΑΜΙ
Από Απρίλιο
η βίζα-εξπρές
για τους
Τούρκους
σελ.3
TA VAPIA
ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ
Καρναβάλι
σε κάθε άκρη
του νησιού
σελ.14
Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΜΕ
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ
ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
σελ. 4 & 5
STGUARD
ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΖΗΤΟΥΝ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ
«ΟΧΙ στις αυξήσεις
στο νερό»
της Λέσβου
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
σελ. 13
ν Ομόφωνη απόφαση του Δικτύου Κοινοτήτων κατά της απόφασης της ΔΕΥΑΛ και των Δήμων, τονίζοντας ότι υπάρχουν λύσεις για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων μέσω της είσπραξης των οφειλών και της διεκδίκησης επιχορήγησης από το κράτος για την κάλυψη του ενεργειακού κόστους
8 ΜΑΡΤΊΟΥ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Η ΚΛΕΊΩ ΧΑΤΖΗΔΑΝΙΗΛ
ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
«Η γυναίκα
δεν είναι το
ασθενές φύλο»
σελ.5

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Με κάθε μεγαλοπρέπεια η Ζωοδόχος Πηγή
    Με κάθε μεγαλοπρέπεια τιμά η Λέσβος την Ζωοδόχο Πηγή με πανηγύρια στην Καλλονή, στη Μυτιλήνη και στη Γέρα. Στη Μυτιλήνη δυο είναι τα πανηγύρια όπου γίνεται και η λιτανεία των εικόνων, στην ομώνυμη περιοχή της Λαγκάδας όπου παρίστανται οι εκπρόσωποι των αρχών και των φορέων του τόπου μας, καθώς και στην περιοχή της Βαρειάς. Ιδιαίτερο είναι το πανηγύρι και στο Mεσαγρό της Γέρας όπως επίσης είναι ιδιαίτερο και το έθιμο του καψίματος του Ιούδα. The post Με κάθε μεγαλοπρέπεια η Ζωοδόχος Πηγή appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • «Δωρεάν θέσεις για όλα τα παιδιά»
    Την κάλυψη όλων των θέσεων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος θα επιδιώξει η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, όπως δήλωσε στα “Νέα της Λέσβου” ο Νίκος Σπανός…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post «Δωρεάν θέσεις για όλα τα παιδιά» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Μαγειρεύοντας για καλό σκοπό
    Την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης αναδεικνύουν καθημερινά άνθρωποι και σύλλογοι του νησιού μας προχωρώντας σε εθελοντικές δράσεις με επίκεντρο την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Μαγειρεύοντας για καλό σκοπό appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Άνοιξε την αυλαία των εκλογών ο Κλεάνθης
    Την αυλαία των εκλογών στον Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου Μυτιλήνης, που είναι από τα μεγαλύτερα Σωματεία Εργαζομένων της Λέσβου, άνοιξε χθες ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης – Νέα Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων (σ.σ. ΔΑΚΕ), πρώην πρόεδρος, Στρατής Κλεάνθης, δίνοντας στην δημοσιότητα τους 37 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Άνοιξε την αυλαία των εκλογών ο Κλεάνθης appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Βήματα μπροστά για την διαχείριση των απορριμμάτων
    Εγκρίθηκε χθες από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΔΑΠΑΛ η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Εταιρείας και του Δήμου Μυτιλήνης για τις «Υπηρεσίες επεξεργασίας και διάθεσης μη επικινδύνων απορριμμάτων και αποβλήτων στο Δήμο Μυτιλήνης από τον τοπικό ΦΟΔΣΑ (ΔΕΔΑΠΑ Λέσβου)»…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Βήματα μπροστά για την διαχείριση των απορριμμάτων appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.