Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΚΥΡΙΑΚΗ

11.02. 2024

Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 23ος

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Α.Φ. 6544 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Αγρότες από Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία άνοιξαν τα διόδια

«Απόβαση»
στη γέφυρα
«Ούτε βήµα πίσω» διαµηνύουν και παραµένουν στον δρόµο, ενόψει και της
συνάντησης εκπροσώπων τους µε τον πρωθυπουργό την προσεχή Τρίτη
ΣΕΛ. 3

«Οι πολίτες
θα επιβραβεύσουν
τη Ν∆»
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης
µιλάει στη «Γ» για τις
επικείµενες ευρωεκλογές
- ΣΕΛ. 11

Σύναξη κατά του
νοµοσχεδίου για
τους οµόφυλους

Από τη Μητρόπολη Πατρών,
σήµερα στις 6 µ.µ. στο Ναό του
Άγιου Ανδρέα
- ΣΕΛ. 7

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑΜΜΕΝΑ... ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!

Ψάχνει
βαθµούς στη
Νεάπολη

∆ύο συλλήψεις
στα Νιφορέικα από
την αστυνοµία
-ΣΕΛ. 5

Προσυµπληρωµένες
οι δηλώσεις
από φέτος

Τα... µουσκεύει
ο καιρός
Η Παναχαϊκή φιλοξενείται
σήµερα (15:00)
από τον Ιωνικό
-ΣΕΛ. 21-25

Ισχυρές βροχές και
καταιγίδες σήµερα στα
δυτικά
-ΣΕΛ. 2

-ΣΕΛ. 2

Σηµαντικές αλλαγές από την
ΑΑ∆Ε για ΦΠΑ και φόρο
εισοδήµατος
-ΣΕΛ. 8



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Oι κινηματογραφικές προβολές της ημέρας (16/6)
    ΣΙΝΕΜΑ KYRIAKH 16-06-2024   OPTIONS CINEMAS VESO MARE   HAIKYU!!THE DUMPSTER BATTLE Σκηνοθεσία: Susumu Mitsunaka Ηθοποιοί: Mε τις φωνές των: Ayumu Murase, Kaito Ishikawa, Yûki Kaji, Yûichi Nakamura Διάρκεια: 85 λεπτά Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια (Αίθουσα 1: 20:45, 23:00)   ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (GR) Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν Ηθοποιοί: Έιμι Πόλερ, Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλάκ […] Το άρθρο Oι κινηματογραφικές προβολές της ημέρας (16/6) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αναβαθμίστε το γαλλικό μανικιούρ σας
    Το γαλλικό μανικιούρ εδώ και κάμποσες σεζόν παραμένει σταθερά ανάμεσα στα nail trends, με αποκορύφωμα αυτό το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δοκιμάσετε αυτό το κομψό σχέδιο. Ωστόσο, για εσάς που θέλετε πραγματικά να αναβαθμίσετε το γαλλικό μανικιούρ σας, τσεκάρετε το chrome french mani. Τι είναι; Ουσιαστικά πρόκειται για το γαλλικό μανικιούρ που […] Το άρθρο Αναβαθμίστε το γαλλικό μανικιούρ σας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  •    Νυφικά παπούτσια     
      Έχετε εξασφαλίσει το νυφικό των ονείρων σας, οργανώσατε τα λουλούδια, το catering, τα προσκλητήρια και κάθε λεπτομέρεια της δεξίωσης και ήρθε τώρα η στιγμή να επιλέξετε μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια: το τέλειο ζευγάρι παπούτσια! Σίγουρα θέλετε να είναι εντυπωσιακά, πολυτελή αλλά και άνετα και να ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του νυφικού σας. […] Το άρθρο    Νυφικά παπούτσια      εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αλλαγές στα τεκμήρια διαβίωσης σχεδιάζει η κυβέρνηση – Τι θα κάνει με τους ελεύθερους επαγγελματίες
    Σημαντικές αλλαγές έρχονται στον τρόπο φορολόγησης των πολιτών με τεκμαρτό τρόπο. Όπως αποκαλύπτει το MEGA, η κυβέρνηση σχεδιάζει και αναμένεται να υλοποιήσει εντός των επόμενων μηνών, την αναμόρφωση από μηδενική βάση των τεκμηρίων διαβίωσης και παράλληλα η οριζόντια μείωσή τους κατά 30% από το 2025. Ταυτόχρονα το 2025 (για τη χρήση του 2024) θα αναπροσαρμοσθεί το τεκμαρτό εισόδημα για τους ελεύθερους επαγγελματίες, […] Το άρθρο Αλλαγές στα τεκμήρια διαβίωσης σχεδιάζει η κυβέρνηση – Τι θα κάνει με τους ελεύθερους επαγγελματίες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα �
  • Το ζουμερό φρούτο που προλαμβάνει την αναιμία, βοηθά το αδυνάτισμα και προστατεύει το δέρμα
    Όσο κι αν το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με το καρπούζι, το πεπόνι και τα κεράσια, δεν λείπει ακόμα ένα φρούτο από τη φρουτιέρα της κουζίνας αυτή την εποχή: το νεκταρίνι. Πλούσιο σε βιταμίνες Β3, Α και C, μέταλλα όπως το μαγγάνιο και ο σίδηρος, κάλιο, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, περιέχει λίγα λιπαρά και θερμίδες, όπως τα περισσότερα […] Το άρθρο Το ζουμερό φρούτο που προλαμβάνει την αναιμία, βοηθά το αδυνάτισμα και προστατεύει το δέρμα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.