Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3084 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2023
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ
Παράταση για
τα led φωτιστικά
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
«Πού θα ψηφίσω, πώς θα ψηφίσω,
πόσους σταυρούς να βάλω;».
Χρυσές Ευκαιρίες
ΝΕΑ της Λέσβου
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Κοινωνικός
τουρισμός και για
συνταξιούχους
Προχωράμε
Μαζί!
Στη Νέα
Εποχή!
ΠΆΣΟΚ
κίνημα Αλλαγής
σελ.13
“Πράσινο φως” για την
παράκαμψη Αγίου Ισιδώρου
σελ.14
20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ
Μάχη γιγάντων
στον Καρά-Τεπέ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) ΧΟΧΛΑΚΑ
Υποψήφια Βουλευτής Ν. Λέσβου
σελ.8
ΠΑΣΟΚ
Κίνημα Αλλαγής
για να
εκπροσωπήσεις
μια κοινωνία
πρέπει πρώτα
την υπηρετήσεις
ΕΛΤΑ
Ε03 Μικρές
Αγγελίες
Δύναμη Αλλαγής
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
σελ. 5
• Στην τελική ευθεία
του κτιη παράδοση
ρίου της παλιάς Ατλάντικ που θα στεγαστεί
το νέο σούπερ-μάρκετ
ν Συνωστισμός υποψηφίων για τις θέσεις
εργασίας, αλλά και
παράπονα από άτομα
που δεν έχουν κληθεί
ΠΑΣΟΚ
Κίνημα Αλλαγής
Νέα γενιά
Γιώργος Πετρέλλης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • “Λυπητερές” σε κουρεία και κομμωτήρια
    “Λυπητερές”, που σε κάποιες περιπτώσεις υπερβαίνουν και τα 500 ευρώ ανά επιχείρηση, καλούνται να πληρώσουν επιχειρήσεις κομμωτηρίων και κουρείων της Λέσβου παραλαμβάνοντας ο ένας μετά… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Λυπητερές” σε κουρεία και κομμωτήρια appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Ρεκόρ 8.436 αφίξεων από απέναντι
    Ρεκόρ 8.436 αφίξεων Τούρκων επισκεπτών κατέγραψε η Λέσβος για τον μήνα Απρίλιο της φετινής χρονιάς, όταν ο καλύτερος Απρίλιος όλων των εποχών μέχρι φέτος ήταν ο περσινός με 3.337… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Ρεκόρ 8.436 αφίξεων από απέναντι appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Δωρεάν μεταφορά των συνταξιούχων στην πλαζ
    Η επίσημη παρουσίαση των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων της πλαζ Τσαμάκια έγινε χθες στα τοπικά ΜΜΕ, με συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου, Βασίλης Τσαγκάρης, ο Αντιπρόεδρος, Ιάκωβος Βράνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Παντελής Βερρής, μαζί με τον επιχειρηματία, Μένιο Ασβεστά…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Δωρεάν μεταφορά των συνταξιούχων στην πλαζ appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • “Άναψαν τα αίματα” στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης
    “Άναψαν τα αίματα” στην χθεσινή ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης όταν τέθηκε το θέμα της μίσθωσης ακινήτου της ΑΔΕΛ στην Θερμή από εταιρεία στην οποία κατέχει ποσοστό 5% ο νέος Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας και Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Τσαγκάρης…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post “Άναψαν τα αίματα” στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: «Το κάθε νοσοκομείο αποφασίζει μόνο του αν θέλει απογευματινά χειρουργεία»
    Στα 51 του χρόνια βρίσκεται για δεύτερη φορά στη θέση του Υπουργού Υγείας, καθώς η πρώτη ήταν επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά μέχρι τον Ιούνιο του  2014 όταν κατήργησε τα… Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: «Το κάθε νοσοκομείο αποφασίζει μόνο του αν θέλει απογευματινά χειρουργεία» appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.