Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΚΥΡΙΑΚΗ

14.05.2023

Ιδρυτής: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ n Χρόνος 22ος

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Α.Φ. 6319 n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Ιστορικό ρεκόρ στις εγγραφές µητρώου του Επιµελητηρίου Αχαΐας

«Μας βλέπω για
αυτοδυναµία...»

Καλπάζει

Περιοδεία και οµιλία
του Κ. Μητσοτάκη στο κέντρο
ΣΕΛ. 7
της Αθήνας

η επιχειρηµατικότητα
«Θα είµαστε
πρώτοι και
µε διαφορά»

ΣΕΛ. 2

Είπε ο Αλέξης Τσίπρας µιλώντας
σε συγκέντρωση στα Τρίκαλα

1.325 νέες επιχειρήσεις δηµιουργήθηκαν το 2022, ενώ 603 ξεκίνησαν
µόνο το πρώτο τετράµηνο του 2023
ΣΕΛ. 9

Μητέρα: Η ηρωίδα όλων των εποχών!

Τα µηνύµατα των υποψηφίων
για τη σηµερινή ηµέρα

ΣΕΛ. 3

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ή ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ;

Όλη η Πάτρα
κοντά στη Νικολία
Τεράστιο το κύµα αλληλεγγύης
ΣΕΛ. 2
για τη 12χρονη

26χρονος
βρέθηκε νεκρός
σε στάβλο
Τραγωδία αποκαλύφθηκε σε
χωριό των Καλαβρύτων ΣΕΛ. 6

ΣΕΛ. 15

Ρίχνεται στην µάχη των µπαράζ
Ο Παναιγιάλειος σήµερα (17:00) στο Λεωνίδειο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ταξιδεύει για Κρήτη, αύριο (14:45) µε ΟΦΙ
ΣΕΛ. 22-25



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (12/5)
    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 15χρονος, διότι αφαίρεσε τούβλα από οικοδομή. Η μητέρα του ανηλίκου συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας του. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, δύο ανήλικοι […] Το άρθρο Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (12/5) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Φρέντι Μπελέρης για επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα
    H επιλογή της σημερινής ημέρας για την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα δεν είναι τυχαία, αναφέρει ο Φρέντι Μπελέρης σε μήνυμά του από τις Φυλακές Φιέρι, κατηγορώντας τον Αλβανό πρωθυπουργό ότι θέλει να προκαλέσει. Στο μήνυμά του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ και Δήμαρχος Χιμάρας επισημαίνει ότι σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τη σύλληψή του. Σύμφωνα με […] Το άρθρο Φρέντι Μπελέρης για επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ινδονησία: Τουλάχιστον 28 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Σουμάτρα
    Τουλάχιστον 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και παιδιά, και τέσσερις ακόμη αγνοούνται έπειτα από ξαφνικές πλημμύρες και κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στο δυτικό τμήμα της επαρχίας Σουμάτρα στην Ινδονησία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές. «28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εξακολουθούμε να αναζητούμε άλλους τέσσερις που αγνοούνται», δήλωσε ο Αμπντούλ Μάλικ επικεφαλής της ομάδας έρευνας και διάσωσης. Κατολισθήσεις σημειώθηκαν στις […] Το άρθρο Ινδονησία: Τουλάχιστον 28 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Σουμάτρα εμφανίστηκε π
  • Το Ισραήλ χάνει τη μάχη της οικονομίας – Πώς ο πόλεμος πλήττει βαριά τα ταμεία του
    Με έναν υπέρογκο λογαριασμό ύψους 60 δισ. σέκελ, ήτοι 16 δισ. δολάρια, έχουν επιβαρυνθεί τα οικονομικά του Ισραήλ μετά από επτά μήνες πολέμου, ο οποίος μάλιστα δεν φαίνεται καν να οδεύει προς το τέλος του. Το ποσό αυτό έχει δημιουργήσει μια σημαντική μαύρη τρύπα στον προϋπολογισμό, που αναλυτές εκτιμούν πως θα οδηγήσει σε εκτροχιασμό των δημοσιονομικών στόχων που έχει […] Το άρθρο Το Ισραήλ χάνει τη μάχη της οικονομίας – Πώς ο πόλεμος πλήττει βαριά τα ταμεία του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Κληρώνει» για τέσσερα προγράμματα ΕΣΠΑ: «Στην πηγή» για €800 εκατ. 9.000 επιχειρήσεις
    Τελειώνει η αγωνία για πάνω από 7.300 επιχειρήσεις που είχαν κάνει αίτηση για προγράμματα ΕΣΠΑ, διεκδικώντας επιδοτήσεις έως και 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Τις επόμενες μέρες ξεκινά και η αξιολόγηση των φακέλων για πάνω από 9.800 ενδιαφερόμενους που έκαναν αιτήσεις για ίδρυση νέων μικρομεσαίων και τουριστικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αναμένονται: ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και εγκρίσεων για 2.837 […] Το άρθρο «Κληρώνει» για τέσσερα προγράμματα ΕΣΠΑ: «Στην πηγή» για €800 εκατ. 9.000 επιχειρήσεις ε�